SZÉPSÉGSTÚDIÓ TÉRKÉP

ARCKEZELÉSEK

Facebook

 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön a legújabb híreinkről, akcióinkról.
NAIH-75465/2014.

KAPCSOLAT

Melanoma Mobil
H-9023 Győr, Lázár Vilmos u. 21
Tel.: +36-96/517-393
Mobil: +36-70/337-3333
E-mail: info@melanomamobil.hu
Weboldal: www.melanoma.hu

KAPCSOLAT

Szépségstúdió
H-9026 Győr, Víztükör utca 4/a
Tel.: +36-96/517-393
Mobil: +36-30/860-9645
E-mail: info@xshapestudio.hu

PARTNEREK

SZÉP KÁRTYÁK

TÉRKÉP

Pinterest

Kövessen minket Pinteresten is!

Youtube

Google plus

3D-Lashes műszempilla

muszempilla1Érzéki és szexi tekintet a 3D-Lashes műszempillával

Teljesen egyedülálló, új technológia, amivel az eddig megszokott műszempillákkal ellentétben sokkal természetesebb hatás érhető el.

HOSSZABB - SŰRŰBB - VASTAGABB

 • Gyönyörű szempilla akár 2 hónapon át!
 • Természetes, mint a valódi szempilla
 • Ragasztása egyszerű és kényelmes
 • Víz-, könny- és izzadtságálló
 • Nem roncsolja a saját szempillákat
 • Súlytalan, használata kényelmes
 • Használójának nem kell változtatnia szokásos életvitelén
 • Különböző hosszúságban és vastagságban kapható
 • Díszíthető csillogó, színes Swarovski kristályokkal

A 3D műszempilla technológiája

Forradalmian új technológia, amivel az eddig megszokott műszempillákkal ellentétben sokkal természetesebb hatás érhető el. A 3D-Lashes szempilla  egyre népszerűbb új technológia, mely meghosszabbítja, dúsabbá és vastagabbá teszi a szempillát, ezáltal kiemeli a tekintetet. Az emberi szempillához hasonló, nagyon puha műanyagból készül, természetesen ívelt. A szálakat egyenként, ragasztjuk, a szempillákhoz. A 3D rendszer lelke a kiváló, orvosi minőségű, rugalmas ragasztó, mely elképesztő módon tapad a saját szempillákhoz, ezáltal biztosítja, hogy a felragasztott szempillák csak a természetes szempilla-cserélődéssel távoznak.

A hagyományos műszempillák kora leáldozott. A 3D-Lashes szempilla sikerének titka több tényezőben rejlik. A szempilla viselőjének nem kell változtatnia szokásos életvitelén, víz, izzadtság és könnyálló, a vendég zuhanyozhat, sportolhat, szaunázhat, nyugodtan aludhat. Viselete nagyon kényelmes, súlytalan, nem roncsolja az eredeti szempillákat és sokkal tartósabb, mint az eddig megszokott műszempillák, akár 2 hónapig is tart. Elkészítése közben a speciális kollagénnel átitatott szemalátétek ápolják és szépítik az érzékeny szemkörnyékét.

A szempilla megtervezésénél figyelembe vesszük a vendég igényét és eredeti szempilláját. A 3D -Lashes szempillarendszer nagyon gazdag méret és színválasztékban, 8-17 mm hosszúságban, három különböző vastagságban, és a feketén kívül további 6 színben kínál szempillákat.  A legvékonyabb szempillával olyan természetes hatás érhető el, hogy akár férfiaknak is felrakhatjuk. Neves hazai maszkmesterek filmforgatások során is használják a 3D-Lashes műszempillát - akiknek elmondása szerint - a látvány olyan természetes, hogy a legközelebbről készült felvételeken sem látszik, hogy a színész szempillája nem eredeti.

A vastag vagy extra vastag szempillákkal még inkább kiemelhetjük a tekintetet. Az igényes vendégek számára nyitott a lehetőség, hogy az alap szempillahosszabbításnál sokkal látványosabb szempillakoszorút készítessenek, és akár dupla mennyiségű - kb. 60 szál - különböző hosszúságú szempillát helyeztessenek fel szemenként. A hatás lélegzetelállító, és mégis természetes! Megszépíti és sugárzóvá teszi az arcot.

3D műszempilla előtte-utána

 muszempilla2 muszempilla3

Ha valami igazán különlegeset szeretne


A vendéghez és az alkalomhoz leginkább illő szempilla kiválasztásánál szabadjára engedhetjük fantáziánkat. Szakíthatunk a hagyománnyal, hogy mindenkinek egységesen fekete szempillát készítünk. A színes szempillák izgalmassá teszik az arcot, szép fényt kölcsönöznek a szemnek. Nemcsak alkalmi sminkek kiegészítője lehet, hanem hétköznapi viseletre is kiválóan alkalmas, azok számára, akik valami igazán egyedit szeretnének magukon viselni. A vörös hajúaknak ajánlhatunk például lila, piros vagy zöld szempillákat, a szem kékségét csodálatosan kiemeli a kék szempilla, a zöld szem smaragdosan ragyog a zöld pilla alatt, és választhatjuk a barna valamelyik árnyalatát a szőkék számára. A színes szempillákkal készült 3D műszempilla egy gyönyörűen melírozott hajhoz hasonlítható.
 
A hatást tovább fokozhatjuk, ha néhány ragyogó Swarovski kristályt helyezünk el a szempillán a szemhéjon vagy az arcon.

Ápolási tanácsok a 3D műszempillához


Ahhoz, hogy a 3D szempilla tartós dísze legyen a vendégének, fontos a vendégek tájékoztatás és az ápolási tanácsok pontos betartása!

 • 2 órán belül ne érje víz a felrakott szempillákat
 • Ne szaunázzon 48 órán belül
 • Ne dörzsölje a szemét
 • Ne göndörítse a szempilláit
 • Ne használjon vízálló szempillaspirált
 • Ha használ szempillaspirált csak a szempillavégeket fesse be, ehhez is használja a 3D Lashes™ szempillaspirált
 • Kerülje a sminklemosó használatát a szempillákon, olajos sminklemosót egyáltalán ne használjon


A természetes szempilla kicserélődés kb. 100 nap. A helyesen felrakott és gondozott műszempillák a természetes szempillák kihullásával együtt fokozatosan távoznak, ezért javasolt kb. 3 hetenként visszajönni a vendégnek az ez idő alatt kihullott szempillák pótlására.