Aktuális

Melanoma mobil

Melanoma mobil - Az Életmentő Bőrvizsgálat - Győrben, az X-Shape Stúdióban!

Anyajegyszűrés felsőfokon!

Magyarországon kizárólag a Melanomamobil®-nál érhető el olyan professzionális melanóma- és bőrrákszűrési technológia, ahol rövid idő alatt minden anyajegy helyszíni vizsgálatán kívül, digitális felvétel is készül (dermatoszkópia) és ezeket a felvételeket a kiértékelő központunkban még egy specialista is végignézi, kielemzi.

Melanomamobil professzionális szűrés: kb. 20 perc.

- alapos szakorvosi vizsgálat a hajas fejbőrtől a talpig,
- az összes anyajegy digitális vizsgálata, rögzítése és archiválása,
- a központunkban még egy specialista elemzi az adatokat és a képeket,
- részletes lelet és személyre szabott rizikóelemzés készül, mely postán érkezik,

A melanoma egy olyan betegségnek a neve, amiről nagyon kevesen tudnak, hogy egyáltalán létezik, pedig ez az egyetlen rosszindulatú daganat, amelynek korai felfedezésére jó esély van, hiszen legtöbbször a bőrön alakul ki, és így észrevehető.
A melanoma leggyakrabban a bőrben lévő pigmentsejtekből alakul ki: ilyen sejtek vannak az ép bőrben és az anyajegyekben is. Pontosan nem tudni, hogy milyen hatásra (káros UV sugárzás, genetikai eltérések, hajlam), de egy sejt meghibásodik, korlátlanul és megállíthatatlanul osztódni kezd: elindul a melanoma növekedése.

Részletes információkért kérem látogassanak el a Melanomamobil hivatalos honlapjára, ahol a professzionális online ügyfélszolgálati rendszeren keresztül időpontot is foglalhatnak.

 

Vissza Fel

 

Hírlevél