Alakformálás

VelaShape™

Az orvos-esztétikai felhasználók számára tervezett VelaShape™ olyan egyedülálló eljárás, amely műtéti beavatkozás nélkül formálja és karcsúsítja az alakot.

 

Részletek...

 

ULTRATONE futura pro™

Felülmúlhatatlan Bioptic™ alakformáló és arcfiatalító rendszer.

 

Részletek...

 

BOM-Center, hexapoláris rádiófrekvenciás berendezés

Az újgenerációs BOM-Center berendezés a szépségterapeuták régi vágyát kelti életre a rádiófrekvenciás technológia legújabb kutatási eredményein alapuló Hexapoláris (hatpólusú) rendszer piacra helyezésével.

 

Részletek...

 

STARVAC SP2 - avagy "zsírgyalu"

Görgő-szívófejes masszázstechnika, a kötőszövet újjászületéséért.
Egy igazán hatásos kezelési módszer, mely egyesíti magában a vákuum masszázs és a „görgő stimulációs” kezelési technikák előnyeit.

 

Részletek...

 

DoctorLife®

A hullámmasszázs vagy nyomásterápiaként ismert eljárás célja, hogy a szövetek között felhalmozódott felesleges nyirokfolyadékot és salakanyagokat a nyirokrendszeren keresztül eltávolítsa.

 

Részletek...

 

Wiener Kozmetikum aromaterápiás testfáslizás

Az egyedülálló hatékonyságú aromaterápiás fáslizó módszer Nemzetközi Feltalálói Nagydíjjal rendelkezik. A hatóanyagokban lévő természetes illóanyagok a kötőszövet felső rétegeiben vérbőséget idéznek elő, melynek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel.

 

Részletek...

 

Aqualyx innovatív zsírbontó injekciós kezelés

Az egyetlen, klinikai vizsgálatokkal alátámasztott, orvosi CE engedéllyel rendelkező, biztonságos zsírbontó hatású injekciós kezelés.

 

Részletek...

 

Masszázs

A masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb természetes (káros mellékhatásoktól mentes) módszer, a betegségek megelőzésére és gyógyítására, az egészség megőrzésére.

 

Részletek...

 

Vissza Fel