Alakformálás

BOM-Center, hexapoláris rádiófrekvenciás berendezés

Ez a széleskörűen alkalmazható berendezés ragyogó eredményeket ér el a test és az arc kezelésében, megoldást adva olyan kulcsfontosságú esztétikai problémákra, mint a testméretek csökkentése, zsírbontás, cellulit és nyúlási csíkok kezelése, a bőr feszesítése és az arc fiatalítása. Különlegességét tovább fokozza a rádiófrekvenciás technológia és az intenzív LED fénytechnológia kombinálása. Az eddig már külön is széles körben bizonyított két technológia közös szinergia hatásának köszönhetően a kezelések eredményessége nagymértékben fokozódik.

Működési elve:

A rádiófrekvenciás kezelés során megfelelő frekvenciák és energia paraméterek alkalmazásával szelektív hőhatást lehet gyakorolni az emberi szövetekre. Hatására bőrfelszínen 40-42 °C hőmérséklet mellett a mélyben a hőmérséklet kb. 60°C-ra emelkedik.
A kontrollált hőbevitel hatására a zsírsejtek sejtmembránján keresztül intenzíven tudnak szabad zsírsavak távozni a sejt közötti térbe, sőt az intenzív hőenergia a zsírsejtek egy részének széteséséhez vezet. A zsír a nyirokrendszeren és vénás rendszeren keresztül távozik, és a szervezet kiválasztó rendszerei által ürül ki a szervezetből.
Az elérhető eredmények szempontjából kiemelt jelentőségű, hogy a rádiófrekvenciás energia bevitele milyen formában és milyen technikai színvonalon történik. A hexapoláris technológia jelenleg a legfejlettebb és legeredményesebb rendszer.

BOM-Center kezelési lehetőségei:

Zsírbontás, méretcsökkentés, alakformálás,
Narancsbőr és nyúlási csíkok kezelése
Bőrfeszesítés, bőrszépítés
Arcfiatalítás, Collagén rekonstrukció

BOM-Center hexapoláris rádiófrekvenciás kezelések élettani hatásairól

Méretcsökkentés

Az RF technológia sejtszintű zsírfelszabadítás elvi alapjait az előzőekben már megismertük. A Hexa-poláris superior technológia hatékonysága, egyidejű hatása a mélyen és a felülethez közel lévő zsírszövetre már egyetlen kezelés után is meggyőző eredményekhez vezet. A testkarcsúsító eredmények jelentős további fokozása és tartóssá tétele céljából 6-8 kezelés kúraszerű végzése javasolt. A Hexapoláris RF technológia és a kezelési technika manuális masszázshoz hasonló mozdulatai a keringési rendszerre és nyirok keringésre stimulációs hatással vannak, melyek a felszabadult zsírsavak kezelési területről való eltávolítását nagy mértékben elősegítik.

Cellulit kezelés

A cellulit kialakulásában a szervezetet érő környezeti hatások és az életmód alapvető fontosságúak. A megnövekedett zsírsejtek, a szegényessé vált mikro-keringés, a bőr anyagcsere folyamatainak romlására, tehát összességében a kötőszövet állapotok rosszabbodása a cellulit különböző fokozatainak kialakulásához vezetnek. Ebből következően a cellulit problémákat csak akkor kezelhetjük hatékonyan, ha a kötőszövet állapotokat helyre állítjuk. A zsírsejtek méretének csökkenésével a mikro-keringés és nyirokáramlás újra elindul, az anyagcsere folyamatok helyreállnak, mely megindítja a cellulit leépítését. Az eredmények már az első kezelés után jól láthatóak.

 

Vissza Fel