Alakformálás

DoctorLife®

A készülék egy derékig érő nyomásterápiás ruha segítségével a lábak végétől egészen a hasig felfelé irányuló hullámszerű masszázst végez, mintha gyengéd masszírozó kezek haladnának felfelé testünkön. A nyirokmasszázst önmagában ödémás tünetek kezelésére, és a pangó nyirokfolyadék elvezetésére alkalmazzuk, de egyszerűen a kellemes masszázsérzés miatt is ajánljuk. Alakformáló kezeléseinkkel kombinálva, hatásuk növeléséhez is gyakran használjuk, ugyanis az ott felszabadított zsírt és salakanyagokat a nyirokrendszeren keresztül lehet eltávolítani.

A nyomásterápia élettani hatásai

Hatékony salaktalanítás és méregtelenítés
Véredény- nyirok ödémák kezelése
Vénás problémák, visszerek kezelése
Kötőszövet feszességének javítása
Cellulite kezelése
Műtétet követő ödéma (emlőeltávolítás után, stb.) és poszt-traumatikus ödéma
Elhízás kezelése
Kozmetikai műtétek után kimagasló mértékben segíti a terület normális keringésének helyreállítását. Zsírleszívás után elengedhetetlen.

DL-1200L kezelő egységei:

A berendezés minden kezelőegysége 12 légkamrával van ellátva. Ez lényegesen akkurátusabb kezelési folyamatot biztosít, a hagyományos 5-6 légkamrás berendezésekhez viszonyítva, a kezelési eredmények maximalizálása érdekében.
A lehetséges kezelő egységek fajtái: láb, kar, teljes ruha
A kezelőegységek légkamrái átfedéssel (overlapping) vannak elkészítve, így a nyomásviszonyok a kezelési területen egyenletessé váltak, a jobb terápiás hatás érdekében
DL-1200L felsőrendű, digitális technológia:

A légkamrák felfúvódási módját nyolcféle különböző kompressziós mód program szerint vezérelhetjük. Ez lehetővé teszi a kezelések egyénre szabását
Az egyes kamrák nyomása külön-külön beállítható, mely értékes kincs olyankor, ha például a térd vagy boka ízületet nem érheti nyomás.
A berendezésen az összes lehetséges paraméter értéke (nyomás, kamra felfúvódási idő, nyomástartási idő, nyomás elengedési idő, cikluskövetési idő) beállítható, a grafikus kijelzőn.

Az egyes applikátorok kivehető, tépőzárral ellátott textil bélések vannak, mely természetes az emberi bőrnek, másrészt könnyedén tisztán tarthatók. A berendezés alaptartozékát képezik a kezelőegységek zipp-záras bővítő betétei, melyek lehetővé teszik a kifejezetten nagyméretű vendégek kezelését is.

 

Vissza Fel