Alakformálás

ULTRATONE futura pro™

ULTRATONE futura pro™

Az Ultratone legújabb berendezéseinek kifejlesztésében a világ legnevesebb kutatói, orvosai, bioneurológusai -élükön a Londoni Orvostudományi Egyetem tudósaival- vesznek részt.

 

 

 

A forradalmian új Futura pro berendezés a bioneurológia legújabb kutatási eredményeit felhasználó trofikus kódtechnológiára épül amely a jövő megoldását jelenti:
- az alak formálásában
- zsír leépítésében,
- az izmok kidolgozásában,
- a narancsbőr kezelésében,
- a test méregtelenítésében,
- a bőr feszesítésében, az arc újjá varázslásában és
- a fiatalság megőrzésében.

Testkezelések

A jövő koncepcióját megvalósító, sejtszinten ható Futura Pro berendezés egyedülálló a világon és fényévnyi távolságra van a hagyományos izom-stimulációs technikáktól. A fantasztikusan látványos és hosszú távú eredmények elérése mellett rendkívül kellemes kezelés érzet jellemzi, mely mögött a titkot az Ultratone speciális ,,UltrawaveTM" jelformája jelenti.

Karcsúsítás és alakformálás ultratone

Azonnali mértetcsökkentés
Karcsúsítás és súlycsökkentés
Cellulite elleni kezelés
Zsír-izommá alakítása
Szülés utáni karcsúsítás

Tónusfokozás
Izomkidolgozás
Mély izom torna
Bőr lifting és tónusfokozás
Mell emelés/mellizom torna
Szülés utáni tónusfokozás, újraformálás
Medencefenék tónusfokozása

Méregtelenítés és helyreállítás
Nyirokmasszázs
Méregtelenítés és keringetés
Bőr megújítása
Masszázs
Stresszoldás

Az Új Futura Pro készülék az Ön egyéni adottságai alapján készíti el az optimális kezelési tervet, összehangolva az Ön test-és arckezelési igényeivel. A speciális kezelés optimalizáló computer több mint 150 ezer programlehetőség és 44 trofikus jelforma közül választja ki a leghatékonyabb jelsorozatokat és program fázisokat az Ön számára, a koncentrált és hosszútávú eredmények elérése érdekében. A csatlakozókban elhelyezett rózsa kvarc kristályok kromoterápiás lágy borostyán-sárga fénye megnyugtatja Önt, javítja közérzetét, ayurvédás bioenergia feltöltődése javítja szellemi és fizikai állapotát.

Sport - Stresszoldás - Sebesség - Teljesítmény - Erő - Állóképesség - Kitartás - Testépítés - Nyújtás - Helyreállítás

Takarékoskodunk az Ön idejével!

Kezelhetjük külön a testet, vagy külön az arcot, azonban ezt akár egyidejűleg is megtehetjük. A 30-40 perces kezelési idő alatt egyidejűleg és külön beállítható formában Ön komplex és testre szabott arcemelő és fiatalító programokat kaphat, a kiválasztott testkezeléssel egyidőben.

Multi-testkezelések

Lehetőség van olyan kezelések összeállítására, amelyek egyidőben akár hat különböző testterületen (has és derék, combok, fenék és csípő, hát, vádlik, mellek és karok) hatnak. Természetesen az egyes területek kezeléséhez különböző programokat állíthatunk be.

Arckezelések

A plasztikaisebészet nélküli face lifting és arcfiatalító kezelések gyengéd arc-izom torna lépései a felszíntől a mély tartóizom struktúrákig hatva megszüntetik a petyhüdséget,helyreállítják az arc karaktert, csökkentik az arc ráncait,feszessé és rugalmassá teszik a bőrt.

Sebészet nélküli arcemelés - Mély izomtónus - Bőrtónus - Nyirokmasszázs - Ránccsökkentés - Keringésjavítás - Hidratáló masszázs - Eredményfenntartás

 

Vissza Fel