SZÉPSÉGSTÚDIÓ TÉRKÉP

ARCKEZELÉSEK

Facebook

 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön a legújabb híreinkről, akcióinkról.
NAIH-75465/2014.

KAPCSOLAT

Melanoma Mobil
H-9023 Győr, Lázár Vilmos u. 21
Tel.: +36-96/517-393
Mobil: +36-70/337-3333
E-mail: info@melanomamobil.hu
Weboldal: www.melanoma.hu

KAPCSOLAT

Szépségstúdió
H-9026 Győr, Víztükör utca 4/a
Tel.: +36-96/517-393
Mobil: +36-30/860-9645
E-mail: info@xshapestudio.hu

PARTNEREK

SZÉP KÁRTYÁK

TÉRKÉP

Pinterest

Kövessen minket Pinteresten is!

Youtube

Google plus

Aqualyx innovatív zsírbontó injekciós kezelés

Aqualyx injekció

Az egyetlen, klinikai vizsgálatokkal alátámasztott, orvosi CE engedéllyel rendelkező, biztonságos zsírbontó hatású injekciós kezelés.

Indikáció: Helyi zsírlerakódás hatékony oldása műtét nélkül – Azon zsírpárnák kezelése, amelyektől mozgással, diétával sem tudunk megszabadulni. Általános elhízás esetén nem alkalmazzuk.

Az Aqualyx olyan mikro-zselatinos oldat, mely fokozatosan kibocsátott, biokompatibilis, felszívódó, zsírbontó dezoxikólsav hatóanyagot tartalmaz. Ez az epesav fajta természetesen is előfordul a szervezetben. A dezoxikólsav lebontja a zsírsejtek falát, a sejtekben lévő zsírsavak pedig így kiszabadulnak. A test nyirokrendszere elszállítja a felszabadult zsírsavakat a vénás rendszeren keresztül, és azok a májon át választódnak ki.

A kezelés menete:

  • az injekciós kúra alkalmas a toka, felkarok, háti redők, csípő, derék, fenék, belső és külső comb, lovaglónadrág és térd helyi zsírpárnáinak oldására
  • intralipoterápia – tehát az Aqualyx hatóanyagot injekciók segítségével juttatja be az orvos közvetlenül a zsírszövetbe, egyenletesen eloszlatva
  • a hatóanyaghoz lidocaint keverünk, ezért a beavatkozás minimális fájdalommal jár
  • a kezelést orvosi konzultáció előzi meg, ahol Ön megismerkedhet az eljárással, illetve orvosa felméri, megfelelő-e Önnek a kezelés
  • a kúrák gyakorisága 3 hét, egy kezelés alkalmával maximum 4 tenyérnyi területen végzünk zsírbontást
  • egy kezelés időtartama a kezelt területtől függően kb. 30 percet vesz igénybe
  • általában 3-6 kezelésre van szükség a kívánt eredmény eléréséhez, de természetesen ez a kezelt zsír mennyiségétől függ, ennél kezesebb alkalom is elégséges lehet, illetve több is igénybe vehető
  • az eredmény tartós, mivel valódi zsírbontás

Mellékhatások: az injekciózott terület átmeneti megduzzadása, megnagyobbodása, a kezelt terület fájdalmassága, elnehezedése, kipirosodás (2 óra-2 nap), ritkán szubkután csomósodás. Különösen a toka és az alhasi terület kezelésekor léphet fel elnehezedő érzet, ezt bandázs, szorító ruhák viselésével csökkenthetjük.

Kezelés után:  5 napon át nem végezhető masszázs, rádiófrekvenciás kezelés, krioterápia a kezelt területen, illetve kerülni kell az intenzív fizikai tevékenységeket, sportolást. Javasolt a megnövelt vízfogyasztás a kúrák során, a szervezet kiválasztó folyamatainak támogatására, illetve kiegészítő kezelésként az orvosi nyomásterápia a nyirokkeringés fokozására. Az injekciózást követően 12 óráig ne használjon semmilyen kozmetikumot a kezelt területen. Ne menjen szaunába, meleg helyre, ne napozzon. Ha fájdalomcsillapítást érez szükségesnek kezelés után, akkor paracetamol tartalmú készítményt alkalmazzon. Kezelés előtt és a kúra során ne szedjen vérhígító hatású készítményeket, pl. aszpirint.

Kontraindikációk: lipodisztrófia, várandósság, szoptatás, 21 év alatti és 60 év fölötti életkor, bármilyen fennálló betegség. Az injekcióhoz lidocaint keverünk, így ha Ön allergiás lidocainra, kérjük, hogy előtte tájékoztassa erről orvosát.

Figyelem! A testen meglévő esetleges aszimmetriák a kezelés során nem tűnnek el.

Amennyiben érdekli ez az igen hatékony eljárás, foglaljon időpontot orvosi konzultációra a +36 30 916 4479 telefonszámon.