Arckezelések

HIDRODERMABRÁZIÓ felsőfokon rádiófrekvenciával

Ultra Set

Hogyan működik a rádiófrekvenciával kombinált hidrodermabrázió?

Az Ultra Set készülék kifejlesztéséhez a piezoelektromos hatást használták fel. A fej elasztikus hullámokat juttat a bőrbe percenként 25 000-es rezgésszámmal. A hullámok hatására az elhalt hámszövetek távoznak, és a bőr tökéletesen megújul.

Az elasztikus hullámok további előnye a kavitáció.

Ez egy mélyen ható, sejtregenerációt elősegítő, forradalmian új kozmetikai kezelés. A rezgések egy szabad szemmel is megfigyelhető vízpermetfelhőt hoznak létre ott, ahol a spatula a bőrrel érintkezik. Ezzel a kezeléssel mélytisztítást végzünk a bőr felületén. Ráadásul az ultrahang 25 KHz frekvenciájú hullámai a baktériumokat elpusztítják, abszolút steril környezetet teremtve a munkához.

A spatula RF hullámai pedig eltávolítják a mélyebb rétegekből a szennyeződéseket és toxinokat, melynek hatására a bőr puha, erősen hidratált lesz, a foltok elhalványodnak, a mimikai ráncok kisimulnak.

A rádiófrekvencia hatásai a spatulás hidrodermabráziónál:

SEJT-OXIGENIZÁCIÓ: A kibocsátott RF hatása fokozza az anyagcserét és oxigénnel látja el a sejteket.

DRÉNEZÉS: Az RF által érintett területeken - az erősebb vérkeringésnek köszönhetően - segíti felhalmozódott folyadékok kiürülését (pl. szem körüli ödéma).

SZÖVETI FESZESÍTÉS: Az RF hatására javul a kollagén-elasztin rostok minősége.Vékony, atrófiás bőrön az eredmények még gyorsabbak. Előkészítő kezelésként is alkalmazhatjuk, hiszen a megtisztított felületen keresztül könnyebben hatolnak be a bőrbe a kozmetikai anyagok.

Milyen problémákra alkalmazható a rádiófrekvenciával kombinált hidrodermabrázió jó eredménnyel?

Általános bőröregedés
Szem körüli ráncok
Ödéma
Ráncos, napégette bőr
Száraz, fakó bőr
Akné
Hegek, forradások
Bőrelszíneződés
Ajak körüli elváltozások
A spatulákat más módon használva három egyedülálló bőrfeltöltő kezelést végezhetünk a hidrodermabrázió után:

SONOFORÉZIS

A spatulás sonoforézis - rádiófrekvenciával kombinálva- hatékonyabb hatóanyag-bevitelt eredményez, mint a hagyományos. A mechanikus hullámokkal elérhető masszázsnak biostimulációs hatása van. A spatulát fordított helyzetben alkalmazzuk, amely a finom ütések révén mikromasszázst fejt ki a bőrszövetre, ezáltal elősegíti hogy a koncentrátumok a bőr mélyére jussanak.

LIFTING KEZELÉS

Ez a kezelés mikromasszázst végez a mimikai ráncokon, amelynek hatására a ráncok mélysége látványosan csökken. A felmelegedés közvetlenül hat a kollagénre, és azt természetellenes állapotba hozza, így a rostok akár 30%-ra összezsugorodnak, és visszatágulva újra rugalmasan működnek.A perifériális mikrokeringés felgyorsítása által a kezelt területen a bőr visszanyeri elvesztett feszességét, élettelivé válik, és fiatalos megjelenést eredményez.

IONIZÁCIÓ

Az azonos elektromos töltéssel rendelkező kozmetikai hatóanyag-részecskéket a spatulába vezetett galvánáram hatására fellépő elektromos taszítás juttatja be a bőrbe. Az iontoforizálható hatóanyagok eddigi leghatékonyabb bejuttatási módszerével azonnali hidratációt és ragyogást adhatunk a bőrünknek.

Speciális kezelések

Az Ultra Set különleges szondáival különböző mélységben tudunk a bőr mélyére hatolni, illetve hatékony kezelést végezni a hidrodermabráziót követően. Minél nagyobb a frekvencia, annál kisebb a behatolás, ezért a magas frekvenciájú ultrahangokat elsősorban a felületi kezelések során alkalmazzuk, míg a mély frekvenciájúak a mélyben történő kezelésekre szolgálnak.

1 MHz óriás testszonda:

A magas intenzitású, fókuszált ultrahang hatása tartós, 3-5 cm mélyen dolgozik, és szétoszlatja a cellulitiszes csomókat. A kezelés időtartama területeként 10 perc. 4-6 kezelés után a vendég körmérete minimum egy konfekciómérettel kisebb. Az eredmény már az első kezelés után látható.A szonda alkalmas zsírbontó hatóanyagok intenzív bejuttatására is.

1 MHz nagy testszonda:

A felkar és a toka lerakódott zsírszövetének intenzív kezelésére szolgál. Rendkívül jól alkalmazható izomgörcsös területeknél, hiszen a meleg aktiválja a vérkeringést és hatékonyan oldja a feszültséget. 4-6 kezeléssel a letapadt, fájdalmas csomókat fellazítja és eltünteti.

3 MHz kisméretű arcszondák:

Mimikai ráncok látványos csökkentésével, kollagén-elasztin szintézis javításával feszesítik a bőrt.A szondákat állandóan mozgatnunk kell körkörös irányban, a gélt pedig szükség szerint adagoljuk. A mozdulatoknak nem kell különösen gyorsnak lenniük, de a kezelőfejnek egy pillanatra sem szabad egy helyben maradnia. A vendég a kezelés során kellemes meleg érzést tapasztal.

 

Vissza Fel