Arckezelések

O2 lift spa arckezelés

O2 lift spa arckezelés

Képzelje el, hogy egy kíméletes, mégis hatékony kezeléssel láthatóvá válik a friss egészséges bőr, melyet eddig elhalt hám takart. Kevesebb mint egy óra alatt luxus anti - aging spa kezelés. Ismerje meg az O2 Lift kezelést csak az Image Scincare -től
A friss bőr valódi lélegzete.

 

 

 

TISZTÍTÁS

A sav és szulfátmentes O2 Lift Gel to Milk Cleanser lemosó a bőrre juttatva gazdag gél, mely gyorsan krémes, tejes lemosóvá alakul át, kíméletesen eltávolítva a sminket és a szennyeződéseket. Növényi őssejtek lassítják az öregedést, és növényi fehérítők világosítják s teszik ragyogóvá a bőrt.

LIFTING PEELING

Az Enzymatic Facial Peel egy forradalmi hámlasztó termék. Vastag gél formátumú gyümölcsenzimes peeling, mely elfolyósodva feloldja az elhalt hámsejteket és kíméletes, ámde hatékony teljes bőrfiatalítást biztosít.

OXIGENIZÁLÁS

Az O2 legspeciálisabb lépése, az Oxygenating Facial Masque egyedülálló habzó technológiával dolgozik. Ez a buborékoló oxygenizáló pakolás percek alatt biztosítja az ellenállhatatlan ragyogást. Azonnali eredményt hoz valamennyi bőrtípus esetén.

FIATALÍTÁS

Egy valódi „ öregedj később „ szérum: a Stem Cell Facial Enhancer őssejtes fokozó intenzív és koncentráltan megelőző hatású termék. Őssejtekben, antioxidánsokban, erős növényi hatóanyagokban gazdag, hogy maximálisan védjen az öregedés és a károsodott sejtek ellen.

VÉDELEM

A Tinted Moisturizer színezett fényvédő alkalmazásával az egész kezelt terület egyenletes, ragyogó lesz, miközben teljes védelmet kap az UVA / UVB sugaraktól. A frissen kezelt bőr számára ez alapvetően fontos.

ÉREZZE, HIGGYEN BENNE !

A bőr már egy kezeléssel is ragyogó és liftingelt. Minden lépés a luxus érzetét nyújtja.
Tapasztalja meg a friss bőr lélegzetét az IMAGE Skincare O2 Lift kezeléssel.

 

Vissza Fel