SZÉPSÉGSTÚDIÓ TÉRKÉP

ARCKEZELÉSEK

Facebook

 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön a legújabb híreinkről, akcióinkról.
NAIH-75465/2014.

KAPCSOLAT

Melanoma Mobil
H-9023 Győr, Lázár Vilmos u. 21
Tel.: +36-96/517-393
Mobil: +36-70/337-3333
E-mail: info@melanomamobil.hu
Weboldal: www.melanoma.hu

KAPCSOLAT

Szépségstúdió
H-9026 Győr, Víztükör utca 4/a
Tel.: +36-96/517-393
Mobil: +36-30/860-9645
E-mail: info@xshapestudio.hu

PARTNEREK

SZÉP KÁRTYÁK

TÉRKÉP

Pinterest

Kövessen minket Pinteresten is!

Youtube

Google plus

Algodermia

Az Algodermia az óceán mélyéből meríti a szépség féltve őrzött titkát. Ez a hely, amely kifogyhatatlanul gazdag a tengeri algák természeti kincsében, amely éltető elemeket ad bőrünknek: ásványi sókat, nyomelemeket, vitaminokat, és olyan anyagokat, melyek hatására ismét magára talál és újjászületik a bőr, hogy hatékonyan szembeszálljon az idő múlásával és a szüntelenül fenyegető környezeti ártalmakkal.

A céget több mint 35 éve alapították Olaszországban. Ez idő alatt a különlegesen összeállított anyagok segítségével megalkották a legprofesszionálisabb Spa kezelési rendszert, melynek minőségét és hatékonyságát ma a világon mindenhol elismerik.

Az Algodermia jelenleg már több mint 30 országban és végre Magyarországon is elérhető az igényes vásárlóközönség számára. Ügyfeleik közé tartozik a világ második legnagyobb luxus wellness-szállodája a törökországi Sungate Port Royal, az olaszországi Li Cuncheddi Resort, az Ian Schrager's Gramercy Park Hotel és az exkluzív Core Club New Yorkban.

algodermia

 

algo2Az Algodermia alga lelőhelye földrajzilag jól körülhatárolható terület, Normandia és Nagy-Britannia partvidéke, ahol az ár-apály folytonos váltakozása fontos szerepet játszik az oxigén- és tápanyagcserében, ami meghatározó jelentőségű a hínárok méretére, minőségére és fajtagazdagságára. A legtöbb tengeri algát dagály idején kell begyűjteni, mert így biztosítható a jó minőség és a megfelelő higiénia.

földrajzi lelőhely 

Az algák feldolgozásához ezután egy különleges eljárást, a un. kio-mikroörlést, azaz hidegsajtolást alkalmazzák.
Ezzel a természetes, nem-kémiai eljárást elsőként a Algodermia cég  alkalmazta és szabadalmaztatta, kifejlesztése teljes mértékben ő nevükhöz fűződik. A speciális feldolgozás során a növény teljes mértékben megőrzi értékes tulajdonságait úgy, hogy bioaktivitása tovább fokozódik.

Az ALGODERMIA kozmetikumokat a természet ihlette.


természetes feldolgozás                          növényi anyagok                              tengeri anyagok 
hidegsajtolás

természet ihlette algodermia

A tengeri algából nyert nővényi kivonatok az utóbbi idők legátütőbb eredményét hozták a szépségiparban, a magas szintű olasz szaktudással kiegészülve pedig a legkiválóbbak közé emelte az Algodermiát, amely prémium minőségű, mégis visszafogott olasz luxustermékeket kínál minden bőrtípusra életkortól függetlenül, nőknek és férfiaknak egyaránt.