SZÉPSÉGSTÚDIÓ TÉRKÉP

ARCKEZELÉSEK

Facebook

 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön a legújabb híreinkről, akcióinkról.
NAIH-75465/2014.

KAPCSOLAT

Melanoma Mobil
H-9023 Győr, Lázár Vilmos u. 21
Tel.: +36-96/517-393
Mobil: +36-70/337-3333
E-mail: info@melanomamobil.hu
Weboldal: www.melanoma.hu

KAPCSOLAT

Szépségstúdió
H-9026 Győr, Víztükör utca 4/a
Tel.: +36-96/517-393
Mobil: +36-30/860-9645
E-mail: info@xshapestudio.hu

PARTNEREK

SZÉP KÁRTYÁK

TÉRKÉP

Pinterest

Kövessen minket Pinteresten is!

Youtube

Google plus

Arckezelések

arckezeles

A Germaine de Capuccini klasszikus- és luxus arckezeléseinek bevezetésével olyan forradalmian új kezelési eljárásokat kínálunk vendégeinknek melyek különleges és rendkívül drága hatóanyagok felhasználásával és nagy szakmai tapasztalatot igénylő kezelési metódusokkal alkalmazhatóak. A hatóanyagok kizárólag növényi kivonatot tartalmaznak, teljes mértékben mentesek a vegyszermaradványoktól és az állati eredetű összetevőktől. A hatóanyagok minden esetben lépésről, lépésre egymásra épülve jutnak a bőrbe ( hatóanyagot nem távolítunk el). A kezelés során nagy gondot fordítunk a manualitásra és kényeztetésre.

A Germaine de Capuccini spanyol márka oktató-és vezető referenciaszalonjában 18 féle kezelést kínálunk. A kezelések egyik nagy csoportja a bőrproblémák hatékony kezelésére szolgál, míg a másik csoport az esztétikai problémákra (ránctalanítás, feszesítés) ad hatékony megoldást. Ezen kezelések a plasztikai sebészet és a kozmetológia határán állnak(botox, collagen feltöltés, mikrodermabrázió)

Az arc - csakúgy-mint a szem - a lélek tükre. A Germaine de Capuccini az arc komplex újjá varázslását tűzte ki célul. Ezért minden kezelésünk szerves része a szemöldök formázása, a szempilla festése, az arc szőrtelenítése és az arc színének tónusának visszaadása egy könnyű utcai sminkkel.

Klasszikus arckezelések


A Germaine de Capuccini a kezelések bevezető protokolljának hatékonyabbá tétele, valamint az egyes alapvető bőrtípusok és esztétikai problémák kezelése érdekében ÚJ termékcsaládot állított össze és azt OPTIONS UNIVERSO néven vezette be a piacra.

A klasszikus arckezelések minden esetben 7 lépésből állnak. Az egyes lépésekhez szükséges termékek 2 csoportra oszthatók:
1. A bőrtípusnak megfelelően a kezelést előkészítő tisztító termékek. Ezen termékekkel kezdjük a klasszikus és luxus arckezelések bevezető lépéseit.
2. Aktív kezelésekhez szükséges termékek, 2 alapvető típusa:
- A bőr problémáinak kezeléséhez (pl. érzékeny, egyensúlyhiányos-zsíros, vízhiányos,
- Esztétikai jellegű kezelésekhez: bőrfiatalítás, sejtregenerálás, bőrfeszesítés, ránctalanítás.

A klasszikus arckezelésekhez szükséges valamennyi termék aktív hatóanyagokat , természetes növényi kivonatokat tartalmaz, így már a bőr tisztításának első 3 lépésekor is táplálékhoz jutnak a bőrsejtek. Az aktív kezelés további 4 lépését a kezelés célja határozza meg. A nagy koncentrációjú hatóanyagokat ampullák, maszkok, masszázskrémek, záró emulziók tartalmazzák. Függetlenül a kezelés céljától, nagy hangsúlyt fektetünk a kezelés kényeztető jellegére.

Luxus arckezelések


A Germaine de Capuccini LUXUS ARCKEZELÉSEINEK bevezetésével olyan forradalmian új kezelési eljárásokat kínálunk vendégeinknek, melyek különleges és rendkívül drága hatóanyagok felhasználásával és nagy szakmai tapasztalatot igénylő kezelési metódusokkal alkalmazhatóak.

A kezelés minden egyes lépéséhez szükséges hatóanyag monodózisos kiszerelésű. (1 lépéshez 1 adag hatóanyag pl. fiolában) A hatóanyagok minden esetben lépésről, lépésre egymásra épülve jutnak a bőrbe ( hatóanyagot nem távolítunk el). A kezelés során nagy gondot fordítunk a manualitásra és kényeztetésre.
Szalonunkban a legnagyobb sikere a PLASZTIKAI SEBÉSZETI BEAVATKOZÁS NÉLKÜLI esztétikai jellegű korrekciót, sejtregenerálást eredményező kezeléseknek van.

Ezen kezelések a Germaine de Capuccini világviszonylatban is elismert kezelései kettős (intenzív ránctalanítás és sejtregenerálás), gyakran hármas hatásúak (zsír-és vízfeltöltés, víz-és zsírháztartás megtartása, arctónus helyreállítása)

A legismertebb, legkedveltebb luxuskezeléseink plasztikai sebészeti beavatkozás nélkül:
Timexpert Microdermoxine (botox elven ható ránctalanítás)
Timexpert Lift (zsír-és vízfeltöltés, sejtregenerálás, arctónus helyreállítás)
Luxus Collagen & Hydra ( hidratálás, collagen rostok helyreállítása, "megtámasztása")