SZÉPSÉGSTÚDIÓ TÉRKÉP

ARCKEZELÉSEK

Facebook

 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön a legújabb híreinkről, akcióinkról.
NAIH-75465/2014.

KAPCSOLAT

Melanoma Mobil
H-9023 Győr, Lázár Vilmos u. 21
Tel.: +36-96/517-393
Mobil: +36-70/337-3333
E-mail: info@melanomamobil.hu
Weboldal: www.melanoma.hu

KAPCSOLAT

Szépségstúdió
H-9026 Győr, Víztükör utca 4/a
Tel.: +36-96/517-393
Mobil: +36-30/860-9645
E-mail: info@xshapestudio.hu

PARTNEREK

SZÉP KÁRTYÁK

TÉRKÉP

Pinterest

Kövessen minket Pinteresten is!

Youtube

Google plus

STRATEGIST REFINE Mikrodermabrázió

strategis

A Strategist Refine Mikrodermabráziós kezelés kifejlesztését a plasztikai sebészeti eljárások inspirálták. A forradalmian új és exkluzív KIT kiszerelésű , a bőrfelszínt, majd a bőr mélyebb rétegeit újrastruktúráló program megfiatalítja a bőrt. Már az első kezelést követően a bőr tonizáltabb lesz, a pórusok zártabbak, a gyulladások, aknés tünetek csökkennek.

Advanced Minimizer Mikrodermabrázió és Újra-Struktúráló krém (75 ml)
Advanced Minimizer bőrradír használatát követően a bőr felső rétegéről eltűntethetők az elhalt hámsejtek, továbbá a bőr polírozottá válik, ezért csökkennek a bőregyenetlenségek és a gyulladásos jelenségek.
Finoman nedvesítse meg az arcbőrét. Helyezzen az arcbőrre (áll, homlok) a szükséges mennyiségű Advanced Minimizer mikrodermabrázióból. Az applikátor segítségével végezzen finom, körkörös masszázsmozdulatokat kb. 2 percig. Figyeljen a szemkontúr környékére. A masszázshoz használhatja az ujjait is. A mikrodermabrázió végeztével mossa le a maradék hatóanyagot, majd törölje szárazra arcát.

Applikátor (1 db)
Használatát követően mossa tisztára a szivacsfejet, majd tárolás előtt szárítsa meg.

Stategist Mikrodermabrázió Revitalizáló Mélytisztító Krém (50 ml)

Miután befejezte a mikrodermabráziót, használja a Revitalizáló- Mélytisztító krémet SPF 12, mely helyreállítja a bőr működését és növeli a komfortérzetet. A termék havasi gyopárt és RC-Advanced® komplexet tartalmaz, melynek köszönhetően hatékony a fényvédelem, továbbá a bőr tónusa, természetes megjelenése helyreáll. Helyezzen fel a szükséges mennyiségű krémből a kezelt bőrfelületre, majd oszlassa el a terméket a teljes arcfelületen.