SZÉPSÉGSTÚDIÓ TÉRKÉP

ARCKEZELÉSEK

Facebook

 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön a legújabb híreinkről, akcióinkról.
NAIH-75465/2014.

KAPCSOLAT

Melanoma Mobil
H-9023 Győr, Lázár Vilmos u. 21
Tel.: +36-96/517-393
Mobil: +36-70/337-3333
E-mail: info@melanomamobil.hu
Weboldal: www.melanoma.hu

KAPCSOLAT

Szépségstúdió
H-9026 Győr, Víztükör utca 4/a
Tel.: +36-96/517-393
Mobil: +36-30/860-9645
E-mail: info@xshapestudio.hu

PARTNEREK

SZÉP KÁRTYÁK

TÉRKÉP

Pinterest

Kövessen minket Pinteresten is!

Youtube

Google plus

PURE T SKIN

Pure T 

A Pure-T program egy olyan speciális kezelési program a zsíros, egyensúlyhiányos bőrűek számára, akik kifejezetten ezen bőrproblémákkal küzdenek. A termékek használatát követően az egyensúlyhiányos, zsíros bőrre jellemző tünetek megszűnnek, a bőr visszanyeri egyensúlyi állapotát, egészséges, matt megjelenését.

Mélytisztító, lemosó hab

Hatékony tisztító hab, mellyel kíméletesen tisztítható az epidermis. Használatával csökkenthető a bakteriális sejtburjánzás és fenntartható a bőr egyensúlyi állapota. Naponta reggel és este tisztítsa meg az arcát a habbal.

Hydra Mat (50 ml)
A folyamatos használattal csökkenthetők a pattanások és fenntartható a bőr egyensúlyi állapota. Az emulziót naponta reggel és este használja miután megtisztította az arcbőrt.

Kiegyensúlyozó zselé zsíros bőrre (50 ml)
Használatát követően csökken a bakteriális sejtburjánzás, megakadályozza bőr egyensúlyi állapotának megbomlását. Az emulziót reggel és este használja.

T-Mat Express (15 ml)
Csökkenti a T zóna bőrfelületének ragyogását. Hatására a bőr teljesen mattá válik. Nyomjon egy rizsszemnyi mennyiségű anyagot az arc középső részére, majd oszlassa el a hatóanyagot a homlok, orr és az ajak felületére.

Zselé a pattanásokra (15 ml)
Használatával rendkívül gyorsan eltűntethetők a pattanások, az egyensúlyhiányos állapot. Hatékony a baktériumok ellen, továbbá gyulladáscsökkentő.

Szappanmentes bőrtisztító (100 gramm)
Kitűnő mélytisztító, ugyanakkor nem károsítja a védő savköpenyt, vagyis a bőr pH értéke nem fog megváltozni. Hatására csökken a bakteriális sejtburjánzás és az egyensúlyhiányos állapot kialakulása.