SZÉPSÉGSTÚDIÓ TÉRKÉP

ARCKEZELÉSEK

Facebook

 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön a legújabb híreinkről, akcióinkról.
NAIH-75465/2014.

KAPCSOLAT

Melanoma Mobil
H-9023 Győr, Lázár Vilmos u. 21
Tel.: +36-96/517-393
Mobil: +36-70/337-3333
E-mail: info@melanomamobil.hu
Weboldal: www.melanoma.hu

KAPCSOLAT

Szépségstúdió
H-9026 Győr, Víztükör utca 4/a
Tel.: +36-96/517-393
Mobil: +36-30/860-9645
E-mail: info@xshapestudio.hu

PARTNEREK

SZÉP KÁRTYÁK

TÉRKÉP

Pinterest

Kövessen minket Pinteresten is!

Youtube

Google plus

VITAMIN-C

C Vitamin

A C-vitamin a leghatékonyabb termék, mely hatékonyan megvédi a bőrt a külső környezetből érkező káros anyagokkal szemben, valamint kitűnő sejt-és bőrregeneráló. Jelentősen növeli a sejtek anyagcsere folyamatát és segíti a bőr rugalmasságáért felelős kollagén szintézist.

Bio-Reaktiváló tiszta C-Vitamin szérum Arcra (4x6ml ampulla)

Finom mozdulatokkal oszlasson el néhány csepp szérumot az arc- és a nyak bőrön, Elsősorban reggel használja a terméket, mely gyorsan felszívódik és puhává teszi a bőrt. Javasoljuk , hogy először helyezze fel a szérumot a kezelt bőrfelületre, majd ezt követően használja a már megszokott arckrémét, vagy emulzióját.
Egy ampulla 10 napra elegendő szérumot tartalmaz. Már az első heti használatot követően kedvező eredményeket tapasztal. A bőr egészséges, üde és puha megjelenésűvé válik. A ráncok mélysége és hossza észlelhetően csökken.

Vitamin C Frissítő Arcemulzió (50 ml)
Ez a krémes állagú emulzió C Vitaminba gazdag. A tiszta C vitamint érett narancsból nyerik. A tiszta C-vitamin emulziót elsősorban normál és száraz bőrtípus kezelésére ajánljuk. Körkörös , finom masszázsmozdulatokkal oszlassa el a szükséges mennyiségű emulziót az arc-, nyak-dekoltázs bőrfelületén. A terméket reggel és este használja. Az emulzió használatát követően a bőr egészséges, üde megjelenésűvé válik. A ráncok mélysége és hossza egyaránt csökken.

Vitamin C Testápoló tej (300 ml)
Természetes vitamin komplexet tartalmazó testápoló tej. A magas vitamin koncentrációt érett narancsból nyerik. A termék használatát tusolást, fürdést követően ajánljuk. Táplálja és hidratálja a bőrt.