SZÉPSÉGSTÚDIÓ TÉRKÉP

ARCKEZELÉSEK

Facebook

 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön a legújabb híreinkről, akcióinkról.
NAIH-75465/2014.

KAPCSOLAT

Melanoma Mobil
H-9023 Győr, Lázár Vilmos u. 21
Tel.: +36-96/517-393
Mobil: +36-70/337-3333
E-mail: info@melanomamobil.hu
Weboldal: www.melanoma.hu

KAPCSOLAT

Szépségstúdió
H-9026 Győr, Víztükör utca 4/a
Tel.: +36-96/517-393
Mobil: +36-30/860-9645
E-mail: info@xshapestudio.hu

PARTNEREK

SZÉP KÁRTYÁK

TÉRKÉP

Pinterest

Kövessen minket Pinteresten is!

Youtube

Google plus

NUTRISENSE BŐRFIATALAÍTÓ RITUÁLÉ

nutrisense

A Nutrisense termékek a fáradt, enegriáját, vitalitását vesztett bőrtípusnak a legjobb és leghatékonyabb bőrfiatalító megoldást biztosítják.
A Nutrisense megnöveli a bőrben a lipid szintet, valamint intenzíven hidratálja a bőrt ezáltal megszűntethetők a száraz bőrre jellemző kellemetlen tünetek, mint a fokozott ráncosodás, bőrfeszesség, bőrpír. Valamennyi termék bőrgyógyászatilag tesztelt.

NUTRISENSE ELIXIR SZÉRUM ARCRA (4x5ml ampulla)

Ellátja a bőrt minden olyan tápláló hatóanyaggal, melyre az extrém száraz , száraz, vitalitását vesztett bőrnek szüksége van. A csomag 4 db egyenként 5 ml ampullát tartalmaz. Egy ampulla elixír tartalma 1 hétre elegendő. Reggel és este, miután megtisztította arcbőrét, nedvesítse meg az ujjbegyét az elixírrel, majd masszírozza a szájkontúr, ajkak , valamint a homlok ráncos felületét.

NUTRISENSE Bőrfiatalító-feszesítő emulzió (50 ml)

Ezt a termék minden olyan tápláló hatóanyaggal rendelkezik melynek bőrbe juttatásával eltűntethetők a fáradt, száraz bőrre jellemző tünetek. Használatát követően a bőr feszessége , puhasága egész nap fenntartható.

NUTRISENSE Bőrfiatalító-feszesítő krém (50 ml)
Speciálisan a fáradt és extrém száraz bőr ápolására kifejlesztett krém. A hatóanyagokban gazdag krém intenzíven táplálja és regenerálja a bőrt.

NUTRISENSE Szemkontúr krém (15 ml)
A Bifilactil regeneráló hatóanyag komplexet tartalmazó termék táplálja a bőrt és megszűnteti az alábbi kedvezőtlen szemkontúr környéki jelenségeket: pigmentfoltok, ráncok, ödémák, petyhüdt bőr.