SZÉPSÉGSTÚDIÓ TÉRKÉP

ARCKEZELÉSEK

Facebook

 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön a legújabb híreinkről, akcióinkról.
NAIH-75465/2014.

KAPCSOLAT

Melanoma Mobil
H-9023 Győr, Lázár Vilmos u. 21
Tel.: +36-96/517-393
Mobil: +36-70/337-3333
E-mail: info@melanomamobil.hu
Weboldal: www.melanoma.hu

KAPCSOLAT

Szépségstúdió
H-9026 Győr, Víztükör utca 4/a
Tel.: +36-96/517-393
Mobil: +36-30/860-9645
E-mail: info@xshapestudio.hu

PARTNEREK

SZÉP KÁRTYÁK

TÉRKÉP

Pinterest

Kövessen minket Pinteresten is!

Youtube

Google plus

Timexpert microdermoxine - botox szemkontúr

timexpertbotox

Nevetés , hunyorgás... ez mind mimika, melyek következtében a szemkontúr környékén barázdák, ráncok keletkeznek. A Germaine de Capuccini luxus szemkontúr ránctalanító programját azért alkotta meg, hogy plasztikai sebészeti beavatkozás nélküli alternatívát kínáljon a mimikai ráncok hatékony eltűntetésére, illetve a ráncok mélységének csökkentésére.

Germaine de Capuccini által kifejlesztett Micro-Dermoxine egyik komponense a hexapeptid időlegesen blokkolja az ingerület átvitelt az idegvégződés és az izom között. A Micro-dermoxine másik alkotóeleme a pentapeptid. Stimulálja az új collagen rostok keletkezését a ráncokban, illetve természetes módon feltölti a ráncokat.

A kezelés során egy egyedülálló hidro-lifting Patch maszkot alkalmazunk, melynek hatására már az első kezelést követően észlelhető a radikális ránctalanító hatás. A szemkontúr környéke ránctalanná, simává válik. A kezelést először kúraszerűen ajánljuk. A kúra 5 kezelésből áll. Ezt követően a kedvező eredmény a 6-8 hetente ismétlődő egyetlen kezeléssel fenntartható.