Hasznos

Melyik kezelés jó nekem?

Sokszor felmerül a kérdés, hogy a különböző módszerek és kezelések közül melyik a legjobb, leghatásosabb a problémáink kezelésére. Ezért összegyűjtöttük, hogy az adott problémákra, mely gépeinket és milyen kúrát, kezeléssorozatot ajánlunk.

Kezeléseink bőrproblémák szerint

Narancsbőr, stria, felületi bőrproblémák:
VelaShape
Starvac SP2
Wiener testtekercselés

Zsírbontás, alaformálás:
BOM rádiófrekvenciás rendszer
VelaShape
Starvac SP2
Wiener testtekercselés
Kavitációs ultrahang

Bőrfeszesítés:
Starvac SP2
VelaShape
Wiener testtekercselés

Méregtelenítés:
Doctor Life

Első alkalommal részletes állapotfelmérést végzünk vendégeinken, és a kapott információk alapján közösen állítjuk össze a kezelési terveket.

Jelentkezzen be most, és ismerkedjen meg egyedülálló Stúdiónkkal!

 

Otthoni arcápolás

A szépítő kezeléseket követően kialakult ápolt, megfiatalodott, természetes tónusát visszanyert bőr állapotát az otthoni ápolás folytatásával lehet fenntartani. Forduljon ápolási tanácsért szakembereinkhez.

Stúdiónkban kozmetikusaink hasznos tanácsokkal látják el vendégeinket, miközben összeállítják a bőrápoláshoz nélkülözhetetlen termékek palettáját. Szakembereink megtanítják vendégeinket a krémek, emulziók, zselék, balzsamok helyes használatára, továbbá figyelemmel kísérik a bőr állapotának változását és ezt a Vendégkartonon is rögzítik.

Azon vendégeink számára, akik bizonytalanok az otthoni ápolást segítő termékek hatékonyságában, mintákból ápoló kollekciót állítunk össze a tesztnapokra.

A rendszeres és kozmetikusaink által figyelemmel kísért otthoni ápolás következtében a kezelés eredménye fenntartható. További előny lehet az esztétikai problémák (ráncok, petyhüdtség) kialakulásának , valamint a külső környezeti ártalmak okozta bőrproblémák megelőzése. (pl. vízhiány, érzékenységből következő piros foltok).

Kérje kozmetikusaink segítségét, használja minden nap professzionális termékeinket, hogy bőre fiatalságát és ápoltságát megőrizze, mert csak így válhat magabiztossá a mindennapok forgatagában.

 

Hasznos tudnivalók

Prémium kategóriás anti-aging kezelések az X-Shape Stúdióban: őrizze meg szépségét sebészkés nélkül!

Folyamatosan új dimenziókat nyit az arcfiatalításban és az alakformálásban a győri X-Shape Szépségstúdió, ahol a közelmúltban nyílt napon mutatták be, hogy milyen változatos szolgáltatás-, illetve termékpalettával várják vendégeiket. A szakképzett csapat arc- és testkezelésekkel, klasszikus kozmetikai szolgáltatásokkal, masszázzsal, sminktetoválási lehetőséggel, valamint teljes körű kéz- és lábápoló kezelésekkel segít megőrizni fiatalságunkat és természetes szépségünket. A 2009-ben a Lázár Vilmos utcában megnyitott Stúdió ma már Vízivárosban várja vendégeit egy szebb és modernebb épületben, a szolgáltatások kibővített skálájával.

A Víztükör utcai szépségstúdióban a szolgáltatások az úgynevezett anti-aging-re, azaz az öregedésgátló termékekre és kezelésekre épülnek. "Természetesen tinikkel és problémás bőrűekkel is foglalkozunk, de mi elsősorban abban szeretnénk partnerek lenni, hogy vendégeink sebészkés nélkül is sokáig elégedettek legyenek magukkal"- mutatott rá Sáhó Györgyi ügyvezető. "Termékeink és gépparkunk a prémiumkategóriába tartoznak. Az általunk használt kozmetikai készítmények természetes – részben bio - alapanyagúak, nem tartalmaznak tartósítószereket, parabéneket vagy kőolajszármazékokat, tehát olyan anyagokat, amelyek árthatnak a bőrnek"- jegyezte meg.

A szépségipari szolgáltatások mellett a Stúdió ad otthont a budapesti központtal működő Melanomamobil® győri rendelőjének is.

"Magyarországon kizárólag partnerünknél, a Melanomamobil®-nál érhető el ez az egyedülálló anyajegy- és bőrrákszűrési technológia. A teljes testfelületet megvizsgáljuk.

A beszélgetésünknek apropót adó nyílt nappal kapcsolatban Sáhó Györgyi elmondta, ezen az alkalmon minden gépet, kezelést és terméket ki lehetett próbálni.A megszokott helyszíni orvosi vizsgálaton túl digitális felvétel is készül (kétféle kamerával), és legalább két orvos véleményez egymástól függetlenül. Minden anyajegy összehasonlításra kerül a kontroll vizsgálatokkor, ezáltal a legapróbb változásokat is észleljük. Így olyan többletinformációkat nyerhetünk, mellyel a rosszindulatú bőrdaganatokat még korai stádiumban felismerhetjük. A speciális felvételek alapos elemzése után személyre szabott, több oldalas leletet állítunk ki" – hívta fel a figyelmet az ügyvezető a szűrések fontosságára.

Aki a helyszínen élt a lehetőséggel, és kedvezményesen valamilyen bérletet vásárolt, megajándékozták egy tombolával, amivel értékes arc- és testkezeléseket lehetett nyerni. A fődíj egy teljesen bio termékcsalád, a Hyamatrix prémiumkezelése volt, mely röviden egy biobotox kezelés, amely ellazítja a ráncokat, kisimítja, és feltölti a bőrt.

Rádiófrekvenciás arckezelés

A kezelést Jantyik Marianna, kozmetikusmester és sminktetováló végezte, aki érdeklődésünkre elmondta, az anti aging kezeléseken belül az Image és a Hyamatrix termékcsaládokkal szeret dolgozni, mert ezeket tartja a leghatékonyabbnak, ahogy fogalmazott: "ezektől látom a legnagyobb varázslatot a vendégek arcán." A prémiumtermékeken kívül a legmodernebb elektrokozmetikai készülékek is megtalálhatók a szalonban, úgymint a mezoterápia, a rádiófrekvencia vagy a ledes fénykezelés. Ezek gyakorlatilag szinte bármilyen problémára tudnak hatékony megoldást kínálni.

"A rádiófrekvencia napjainkban az egyik legnagyobb csoda, van egy rövid és egy hosszútávú hatása. Amikor öregszik a bőrünk, azt úgy kell elképzelni, hogy a bőrben lévő kollagénes elasztikus rostok elnyúlnak, olyanok, mint egy elnyúlt rugó. Amikor magas hőmérsékletet állítok elő a bőr irharétegében, akkor ott kicsapódnak a kis fehérjék ezekben a rostokban, és a rugó összeugrik. Tehát a vendég, amikor kiszáll a székből, akkor azt érzi, látja, mintha két számot összement volna a bőre a fején. Ami fantasztikusan jó érzés. És van egy elnyújtott hatása is, hiszen a bőrben lévő receptorok azt jelzik az agynak, hogy roncsolódott a bőr, el van égve – holott ugye ez nem igaz, hiszen gyönyörű a bőr - és még három hónapon keresztül a bőrben termelődni fognak az új kollagén és elasztikus rostok"- magyarázta Jantyik Marianna.

Natúr és hightech termékek a kozmetikában

Hasonlóan különleges termékekkel dolgozik Sashalmi Zsófia kozmetikus is: "Hogy mennyire elkötelezett híve vagyok a hivatásomnak, azt bizonyítja, hogy 6 éves korom óta erre a pályára készülök. A szépségiparra is jellemző a rohamos fejlődés, a folyamatos újdonságok, innovációk. A 2003-ban szerzett kozmetikus szakvizsgám után újabb és újabb szépítő technikákat sajátítottam el a szakma minden területéről. Hiszem, hogy jó kozmetikussá az válhat, aki szakértelmén túl diszkréciót és empátiát biztosít a vendégei számára. Az öröm pedig az enyém is, amikor egy jól megválasztott kezelés után vendégeim nemcsak szebb, egészségesebb bőrrel, hanem feltöltődve és magabiztosabban folytathatják a hétköznapokat."

Kiemelte, nemcsak anti aging-, hanem tinikezelésekkel is foglalkozik, de kismamák, sőt férfiak is egyre gyakrabban fordulnak hozzá. Allergiás, fénykárosodott bőrrel is gyakran találkozik: a szolárium, a helytelen napozás miatt nagyon fáradtak a bőrök, foltosak, tágult hajszáleresek- mutatott rá. Szerencsére azonban minden ilyen problémán tudnak segíteni, akár bőrdiagnosztika utáni otthoni szépségápolási szettek összeállításával, akár a stúdióban végzett professzionális kezelésekkel.

Két termékcsaláddal dolgozik: az egyik a Tegoder, amely egy spanyol gyógyszergyártó cég nagyon tiszta hatóanyagú kozmetikuma. Ezzel a termékcsaláddal teljesen el lehet rugaszkodni a hagyományos kozmetikai kezelésektől, ahogy Zsófia fogalmaz, "ez egy nagyon hightech termékcsalád, amelynek teljesen komplett táplálékkiegészítői is vannak. Így tetőtől talpig lehet minden korosztály minden problémáját kezelni."

A másik termékcsalád a Thalgo, az első spa márka, ami wellness körökben Franciaországban elterjedt. "Ez egy nagyon bio, organikus és natúr vonalat képviselő termékcsalád, amely a tengerből származó hasznos anyagok, illetve az algák ötvözete. Biológiailag az algák a legközelebb álló hatóanyag az emberi szervezet számára, ugyanaz a pH-juk, nagyon szélsőségtűrők, sok ásványi sót, nyomelemet tartalmaznak. Ez a két termékcsalád talán ezért fér ilyen jól meg meg egymás mellett, mert az egyik a natúr, elegáns vonalat képviseli, a másik pedig a nagyon hightech technológiát"- adott betekintést munkája elméleti hátterébe Zsófia.

Shellac mesterfokon

Kéz- és lábápoló szakemberként csatlakozott az X-Shape Szépségstúdióhoz Bodogán Márta, aki spa szolgáltatásokkal összekapcsolt kéz- és lábápolást kínál azoknak, akik egy kicsit többre vágynak.

Márta az amerikai CND márka Shellac géllakkját használja, amely egy hibridállagú termék, és 100 százalékig oldható anyag, ellentétben a hagyományos géllakokkal, amiket csak reszeléssel lehet leszedni, károsítva ezzel a körömfelszínt. A Shellacnál nemhogy nem szükséges, de tilos a reszelés, az ugyanis a hozzá tartozó oldófolyadékkal leoldható, így biztosítva a köröm egészségét. Ezzel a prémiumkategóriás termékkel Győrben még viszonylag kevesen foglalkoznak, fontos róla tudni, hogy sajátos technikája van, amit a gyártó cég külön képzésén lehet megtanulni, azaz, aki ezt nem végzi el, nem tudja szakszerűen elkészíteni a kezelést, ami a szolgáltatás minőségromlásához vezethet.

"A shellac oldása 8 percig tart, amit ki kell várni, és mintegy 3-5 perc, amíg lefejtem egy narancsfa pálcikával, reszelő nélkül. Sajnos sok helyen erre nem fordítanak megfelelő időt, így az eredmény sem olyan lesz, amilyennek kellene"- mutatott rá Márta, aki CND trénerként a módszer megfelelő alkalmazásának oktatását is tervezi.

Emellett sok természetes alapanyagú spa termékkel is dolgozik Bodogán Márta. Ezek extra intenzív hidratáló szereket tartalmaznak. "Ezek nagyon erősen bőrpuhító, revitalizáló hatásúan, tehát olyan spa szolgáltatást tudok nyújtani, amivel újjá születik a kéz vagy a láb."

Alakformálás tetőtől talpig

Az alakformálásban segíti a stúdió vendégeit Nagy Zsuzsanna, aki rögtön kiemelte a szalon egyedi kezelését, a VelaShape zsírbontó gépi kezelést. Ez az egyetlen orvosesztétikai eszköz, amellyel műtét nélkül lehet olyan eredményt elérni, ami a zsírleszívással egyenrangú. A gép különlegessége, hogy a zsírbontáson túl hat a kötőszövetekre, a kollagénrostokra és a nyirokkeringésre is. Azonnal érezhető feszesítő hatása van.

Az alapkezelés heti egy alkalommal egy órát vesz igénybe, mert a nyirokrendszernek meg kell birkózni a lebontott zsírral. "Nyolc éve rendszeresen visszatérő vendégeink vannak, akik tudják, hogy ha egy területet megdolgozunk a VelaShape-pel, akkor az tartós eredményt nyújt. Ezt persze ki kell egészíteni megfelelő táplálkozással is, amire mindig felhívjuk vendégeink figyelmét. Ha valami miatt mégsem sikerül betartani az ajánlott táplálkozási előírásokat, akkor havonta egyszer szoktunk emlékeztető kezelést javasolni, mely egy kis jelzés a szervezetnek, hogy arra a problémás területre ne akarja pakolni a zsírt"- emelte ki Nagy Zsuzsanna.

Az X-Shape alakformáló gépállományában a VelaShape-en kívül többek között egy Starvac vákumozó géppel dolgoznak, illetve az Ultratone Futura Pro rendszerrel. Utóbbi egy izomstimuláló berendezés, amely tulajdonképpen egyfajta passzív tornaként is felfogható. "Minden ember eldöntheti, hogy akar-e járni tornaterembe, képes-e járni tornára, vagy valamilyen betegség miatt esetleg akadályozott ebben. Ezzel az eszközzel egyaránt végezhetők rehabilitációs programok, de karcsúsítás, feszesítés, szülés utáni regenerálás is"- emelte ki a testkezelő szakember, aki szolgáltatásaik közül megemlítette még a BOM rendszert, amelyet főleg megereszkedett felkarra ajánl, illetve a Wiener testtekercselést is. De hozzátette azt is, minden ilyen kezelés után ajánlatos a nyomásterápiás kezelés , erre használják a Doctor Life DL 1200L nevű hullámmasszázs berendezést, ami a termékcsalád csúcskategóriás modellje. Fontos kiegészítése minden alakformáló kezelésnek, hiszen a nyirokkeringés serkentésével gondoskodik a kezelés során felszabadított méreganyagok és lebontott zsírok kiürüléséről a szervezetből. Támogatást nyújt operációt követő ödéma, cellulit és túlsúly kezelésekor, plasztikai célú zsírleszívás után.

"Fontos, hogy a szépségkezelések közül olyat válasszunk, amivel nem ártunk az egészségünknek. Ehhez kellenek a megbízható gépek, amiben egyedülálló az X-Shape Stúdió, hiszen itt nemcsak szépülnek a hölgyek, hanem az egészségükért is tesznek"- jegyezte meg Zsuzsa.

Őszintén a HEXAMATRIX® kezelésről!

Sokan nem hallottak róla, hogy igazából mit jelent a Hexamatrix kezelés, és mi történik a kezelés alatt. Ezzel kapcsoltban szeretnénk a segítséget nyújtani.

A Hexamatrix kezelés a HYAMATRIX® specifikus arckezelései közé tartozik. Jelentése: Mimikai ránckezelés.

Kezelés célja, látványos, azonnali eredmény elérése. Ezáltal fiatalosabb, frissebb bőrkép biztosítása a kezelést követően azonnal, hosszabb távon revitalizáló antiaging hatás elérése.

Kezelés hatására ellazulnak az arc mimikai izmai, kisimulnak a ráncok, megnyugszik a bőr, eltűnnek a szemkörnyéki területen a stressz, és a fáradtság jelei.

Az eredmény, sugárzó, friss, fiatalabb bőrkép!

A kezelést az arc, szemkörnyék, nyak-dekoltázson végezzük. A bőr megtisztítása és a kíméletes hámlazítás után következik a hatóanyagbevitel a speciális ampulla, és a gél segítségével. A szemkörnyék ápolására a speciális biopolimer alapú szempad szolgál, melynek ható ideje alatt a további kezelt területeken elvégzi a kozmetikus az elektrokozmetikai kezelést. A kezelés lezárása a speciális összetételű regeneráló ápoló krémekkel történik.Kezelés ideje: kb. 40-45 perc

Ha többet szertnél tudni a HYAMATRIX® kezelésekről, bővebben itt olvashatsz:http://www.xshapestudio.hu/hyamatrix-kezeles

Hogyan lehet megszabadulni a megereszkedett bőrtől fogyás után?

Januárban az év eleji fogadalmak miatt és a tavaszra készülve, néhányan kemény edzésbe vagy drasztikus fogyókúrába kezdenek ami nem feltétlenül jó a bőrnek. A látványos fogyás jó hatással van önbizalmunkra, boldogok vagyunk attól ha kisebb ruhamértbe bújhatunk, de sokszor tükörbe nézve nem azt látjuk testünkön amit elvártunk.

A bőr rugalmasságát alapvetően két tényező határozza meg. Az életkor és a genetika.
Mi van akkor, ha az egyik tényező sem a malmunkra hajtja a vizet? Mit lehet ilyenkor tenni, hogyan szabadulhatunk meg a laza bőrtől?

A megelőzés sokkal ésszerűbb mint a kialakult problémát kezelni. Ezért fontos, hogy ésszerűen kezdjünk az életmód váltásba, válasszunk olyan diéta tervet, amely lehetővé teszi a lassabb ütemű súlycsökkenést, így a bőrünk kevésbé ereszkedik meg.Lehetőségeink szerint iktassuk be rendszeres mozgást hétköznapjainkba. Van akinek a futás, az úszás, vagy éppen a kardió edzés a legmegfelelőbb mozgás forma.Nagy figyelmet fordítsunk az étrendünkre, ne hagyjuk ki táplálkozásunkból a fontos vitaminokat. A legjobb bőrvédő vitaminok az A, C és E vitamin. Fogyasszunk belőle megfelelő mennyiséget.

Amennyiben az elköteleződésünk mellett a megereszkedett rugalmatlan bőr lassan vagy kevésbé szűnik meg akkor a legjobb megoldás a VelaShape™kezelés, amely a világon az egyetlen non-invaziv berendezés, mely a klinikai eredmények alapján FDA (Food and Drug Administration, USA) és orvosi CE tanúsítvánnyal egyaránt rendelkezik a testkontúr átalakítás és cellulit csökkentésre vonatkozóan.

Bioszálas arcfiatalitás: műtét nélküli fiatalodás!

Az öregedés az élet része, ám a szép és üde arcbőr ma már sokkal tovább megőrizhető, mint annak előtte. A modern tudomány számos olyan eljárással képes lelassítani a sejtek öregedését, melyek a ráncok kialakulásáért felelősek, illetve hatékonyan regenerálja a már kevesebb kollagént tartalmazó, megereszkedett bőrt.

A bioszálas arcfiatalítás az egyik ilyen módszer, mellyel nemcsak az áhított simaság érhető el, de alkalmas zsírcsökkentésre és formálásra is. Megereszkedett karok, táskás szemek, rezgő toka, mindez eltüntethető hegek, vágások és kockázatos beavatkozások nélkül. Ha Ön tart a plasztikai sebészeti eljárásoktól, vagy nem bírja a fájdalmat, vagy egyszerűen csak nem szeretne kés alá feküdni, próbálja ki a bioszálas bőrfiatalító kezelést szépségstúdiónkban és győzze le az időt, maradjon még hosszú ideig fiatal, szenvedés, önsanyargatás és kockázatok nélkül. Keressen fel minket és érdeklődjön a részletekről a megadott elérhetőségeink egyikén!

Nem csak szépít, de méregtelenít is!

Sokat gondolkozott már azon, hogyan lehetne egyszerűen, és könnyen fogyni? Vagy hogyan tudná a lehető legrövidebb idő alatt formába hozni magát, úgy, hogy nem terheli meg a szervezetét?

Szépségstúdiónk DoctorLife alakformáló kezelése pontosan ezt kínálja Önnek! A DoctorLife kezelés bármely más kezelés során igénybe vehető hatékony módszer, melynek lényege, hogy nyomásterápiás eljárást alkalmazunk, mely beindítja a nyirokkeringést. A nyirokkerengés felel a szervezet méregtelenítési folyamataiért, segíti a védekezőképességet a kórokozókkal szemben és elszállítja a felesleges folyadékot.

Milyen előnyökkel jár? A nyirokmasszázs növeli a zsírszövet anyagcseréjét, elősegíti a bőr és a kötőszövetek tápanyagcseréjét, csökkenti a mindennapos stressz fizikai és mentális hatását a szervezetre. Segítségével megszabadulhat a felesleges kilóktól és meggátolhatja azok újbóli felszedését, remekül kezelhető vele a narancsbőr, és fiatalítja a bőrt is.

Ha szeretne gyorsan és könnyedén megszabadulni a felesleges kilóktól, fenntartaná az ideális bikini alakot egész évben, mindezeken felül szebbé varázsolná bőrét, válassza a DoctorLife alakformáló kezelést, vagy kozmetikánk további kezeléseit!

Aranykezelés, avagy bőrfiatalítás felsőfokon

Minden nőnek fontos bőre fiatalságának megőrzése. Erre számos kezelés létezik, és ha hisszük, ha nem, az egyik legjobb alapanyag erre a célra az arany. Már Kleopátra is használta szépségének megőrzésére ezt a nagyszerű anyagot, amely már akkor is a gazdagság, a fiatalság és a szépség szimbóluma volt.

Az aranynak jótékony hatása van az idegrendszerre, óvja az ízületeket és szabályozza a szívritmust. Az aranykezelésnek köszönhetően bőrünk fényesebb, hidratáltabb, egészségesebb lesz. Mivel az arany óriási mennyiségű vizet képes megkötni (körülbelül háromszor annyit, mint más hatóanyagok), feszesít, a ráncok kisimulnak és csökkenti a gyulladásokat, emellett immunszabályozó, méregtelenítő és fényvédő hatású is. Az aranykezeléssel gyorsan, látványos eredmény érhető el bőrünk öregedésének késleltetésében, valamint rugalmasságának, feszességének visszanyerésében.

Kényeztesse magát, egyúttal fiatalítsa meg bőrét! Jelentkezzen hozzánk még ma aranykezelésre! Kiváló fiatalító kezelés az igénybevett bőrnek, minden igényes nőnek!

Mezoterápiás kezelés a fiatalság jegyében

A tű nélküli mezoterápia kiváló, és napjainkban az egyik legnépszerűbb kezelés, melyet arcfiatalítás céljából alkalmaznak.

A tű nélküli mezoterápiás kezelés során, ellenben más kozmetikai kezelésekkel, nincs hatóanyag veszteség, közvetlenül a kívánt bőrrétegbe juttatja a kezelés során alkalmazott hatóanyagot. Csakúgy, mint számos más kozmetikai kezelés, a tű nélküli mezoterápia is a hagyományos orvoslásból származik.

A tű nélküli mezoterápiás kezelés lényege, hogy a szakember kis mennyiségű hatóanyagot juttat az adott célterületre. Az eljárás teljesen fájdalommentes, gyors módszer és bizonyítottan hatásos. A tű nélküli mezoterápia során alkalmazott eszközök mind analitikai tisztaságúak és adalékanyagoktól mentesek.

Ha Ön is szeretné bőrét újra feszesebbnek látni, forduljon hozzánk szakszerű segítségért, és válassza a tű nélküli mezoterápiás kezelést! Szépségstúdiónk várja minden szépülni és fiatalodni vágyó vendégét!

Érdekli a hidrodermabrázió?

Habár a név kicsit ijesztő lehet, komoly beavatkozásnak hangzik, de nem kell aggódni, teljesen fájdalommentes eljárásról van szó, mely megújítja a bőrt.

Miről is van szó tulajdonképpen? A hidrodermabrázió egy elektrokozmetikai kezelés, és a lényege, hogy az elhalt, elszarusodott hámréteget eltávolítja, ezzel is támogatva a bőr folyamatos megújulását. Az elhalt hámréteg teljesen természetes dolog, naponta képződik, egy részétől magától is megszabadulunk, de többségében nem ez történik. A kozmetikusok ezért szokták ajánlani egy héten egyszer a bőrradír használatát, sőt, borotválkozás vagy epilálás előtt is érdemes bőrradírozni, szintén a hámsejtek miatt.

A hidrodermabrázió természetesen nem csak magában alkalmazható, hanem egyéb kezelésekkel is kombinálható. A kezelés után a többi eljárás sokkal hatékonyabb lesz, mivel az elhalt hámsejtek így már nem akadályozzák a különböző anyagok beszívódását a bőrbe.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését a hidrodermabráziós kezeléssel kapcsolatban, keressen fel minket, és ha kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére!

Hatékony alakformálás? Lehetséges!

Szeretne Ön is úgy tenni szert gyönyörű alakra, hogy nem erőlteti meg magát közben, és diétákkal sem sanyargatja testét? Esetleg nincs is ideje arra, hogy minden nap több órás edzéseken vegyen részt? Akkor a FLABéLOS vibrációs alakformálást Önnek találták ki!

Mai rohanó világunkban egyre kevesebb idő van arra, hogy törődjünk saját magunkkal és azzal, hogy mire is van szüksége a testünknek. Sokan ülőmunkát végeznek, ami több szempontból is ártalmas lehet, hiszen többek között a vérkeringést is károsíthatja és a mozgáshiány az izmoknak sem tesz jót.

A FLABéLOS vibrációs alakformálás viszont a segítségére lesz! Napi tíz-húsz perc elég ahhoz, hogy karban tartsa a testét és az izmok is természetesen fejlődjenek. A rendszer nagyon egyszerűen veszi rá az izmokat arra, hogy összehúzódjanak és erőt fejtsenek ki, ezzel pedig biztosítva legyen a napi mozgásigény.

Egészségesebb és fittebb szeretne lenni? Akkor válassza Ön is a FLABéLOS vibrációs alakformálást, amely segíteni fog elérni azt a kondíciót és karcsú alakot, amelyről álmodik!

Platina és növényi őssejt kezelés

Őssejt kezelés

Fiatal és selymes arcbőr? Hatékony anti-ageing kezelés, aminek szemmel látható hatása van? A megoldás a Platina és növényi őssejt kezelés!

A Platina és növényi őssejt kezelés rendkívül különleges, hiszen a természet nagy erejű hatóanyagait felhasználva, és a nanotechnológia előnyeit ötvözve veszi fel a harcot a ráncok ellen.

A platinum colloid egy a nanotechnológia segítségével előállított, mikroméretű peptid és platina ötvözet. Az így előállított részecskék hozzákapcsolódnak az emberi bőr sejtjeihez, és gyorsabb, látványosabb megújulásra késztetik azokat. Ez a kezelés minden eddiginél mélyebbre képes juttatni a jótékony hatóanyagokat, így azok elősegítik a sejtek közötti információáramlást. A platinum kolloid a bőr kollagén képzésére hat, ezzel pedig hidratálja és regenerálja a bőrt, és eltünteti az öregedés nyomait.

A speciális növényi őssejtek képezik a Platina és növényi őssejt kezelés másik pillérét. Ezek az őssejtek újraaktiválják az idősödő bőr sejtjeit, és feszesebbé, rugalmasabbá teszik azt.

Döntsön Ön is a Platina és növényi őssejt kezelés mellett!

Mi az a hyaluronsav?

A hyaluronsav a kollagénhez, elasztinhoz és az aminosavakhoz hasonlóan része a szervezetünknek, sőt szöveteink nélkülözhetetlen alkotóeleme. A hyaluronsav felel a szövetek rugalmasságáért, és azok vízfelvevő, folyadékmegőrző képességéért.

Ez bőrünk esetében sincs másképp, viszont a szervezetünkben található mennyiség az idő múlásával változik, leginkább csökken. Az újszülöttek kötőszövetében található a legnagyobb mennyiség, majd a húszas évek elején elkezd csökkeni, negyven éves korunkra a felére csökken, majd még tovább.

Az öregedés elleni harc lényege leginkább abban rejlik, hogy a hyaluronsavat a szövetek minél jobban megőrizzék, illetve valamilyen módon visszajuttassák a szervezetbe.

A leghatékonyabb megoldás a bőrre való felvitel. A Hyamatrix hyaluronsavas kezelésünk pontosan ezt az elképzelést testesíti meg magában. A Hyamatrix egy professzionális hyaluronsavas készítmény, ami a fiatalító krémekkel ellentétben képes eljutni a bőr mélyebb rétegeibe, de mindezt injekciós kezelés mellőzése nélkül.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését arcfiatalítási eljárásunkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére!

Mi is az a kollagén?

A rádiófrekvenciás arcfiatalítás áttörés a bőrfeszesítésben, méghozzá olyan megoldás, mellyel a sejtek nem károsodnak!rádiófrekvenciás arcfiatalítás

A bőrünk 75 százaléka kollagénből épül fel. De mi is ennek a funkciója, hogyan őrizhetjük meg szépségünket sokáig?

A kollagén egy zselés anyag, ami a bőrben, porcokban, csontban, kötőszövetekben és a hajban található. A kollagén az a természetes fehérje, ami a kötőszövetet támogatja. Ha hiányzik a szervezetünkből, azt bizony megérezzük testi tünetként is.

A kollagén termelődés a kor előre haladtával, kb. 30-40 éves korunkra lecsökken, majd 50-60 éves korban teljesen leáll. A kollagén hiányában a bőr kapilláris szövete megduzzad, és ez megakadályozza, hogy a bőr a tápanyagokat és a vizet megtartsa. A bőr szerkezete ennek következtében megváltozik.

A jó hírünk az, hogy nem kell lemondani a feszes arcbőrről! A rádiófrekvenciás arcfiatalítás segítségével azonnal látható eredmény garantált! A teljes bőrréteg megújul a kezelés hatására, ám ennek gyorsasága függ az életkortól és az életmódtól is.

Próbálja ki rádiófrekvenciás arcfiatalításunkat és akár éveket is fiatalodhat!

A dermarolleres arcfiatalítás története

A dermarolleres arcfiatalítás rendkívül népszerűvé vált napjainkban. Mindig is érdekelte ennek a csodás arcfiatalító kezeléseknek a története, hogy honnan is indult?

- A mikrotűs technológia Dr. Orentreich nevéhez fűződik. 1995-ben találta fel ezt a remek bőrfiatalító technikát.
- 1998-ban Dr. Desmond Fernandes nyilvánosságra hozott tűszerű eszközt, amely kollagént juttatott a bőrbe.
- 2000-ben a németek bemutattak egy mesoroller sorozatot és innentől egyre inkább kezdett népszerűvé válni az eszköz.
- 2004-ben már a Clinical resolution laboratory mutatta be a dermarollert.
- Mára egyre több cég fejlesztette ki az eszközt saját kivitelezésükkel és egyéni kinézetükkel.

Ha kedvet kapott Ön is a dermarolleres arcfiatalításhoz, ne habozzon! Nincsen semmilyen káros mellékhatása, de az eredmény magáért beszél, rendkívül látványos és szinten tartható!

Bátran vegye fel a kapcsolatot szépségstúdiónk munkatársaival, és jelentkezzen be hozzánk, hogy megismerhesse az örök fiatalság receptjét!

Fiatalítsa meg arcbőrét!

Az arcbőr ápolására és feszesítésére rengeteg módszer áll rendelkezésünkre, és a különféle eljárások között nehéz eligazodni. Érdemes olyan módszert választanunk, amivel bőrünket és kollagén rostjainkat stimulálva érhetünk el látványos hatást, mindezt természetesen.

A rádiófrekvenciás arcfiatalítás pont egy ilyen kezelés, ugyanis az arcunkra kifejtett koncentrált hő hatására a kollagén rostjaink összehúzódnak, ezzel azonnali hatást nyújtva. A további eljárásokkal elérhetjük, hogy az arcbőr feszességéért felelős kiválasztás újra aktív legyen, ezzel gyakorlatilag visszafordítva azokat a folyamatokat, melyek hatására az első ráncaink megjelentek. A rádiófrekvenciás arcfiatalítás tehát egy egyszerű és bárki számára alkalmazható, kifejezetten hatékony arckezelés, amivel akár éveket is letagadhatunk már az első használat után.

Ha profikra szeretné bízni a rádiófrekvenciás arcfiatalítást, és ara vágyik, hogy arcbőre szinte megújuljon, akkor ne keressen tovább, válasszon minket!

Amit a csillámos testfestésről tudni kell

A hennához hasonlóan a csillámos testfestés technikája is egy ideiglenes tetoválási forma, amely körülbelül egy hétig díszíti a kiválasztott testrészt. A kozmetikai eljárás során először megtisztítják a bőrfelületet, majd erre vékony rétegben jó minőségű, bőrbarát ragasztót visznek fel. Erre tapad rá a csillámpor, de selyemporral vagy strasszkővel is lehet díszíteni a mintát.

Az allergiás reakciók elkerülése végett szépségszalonunkban kizárólag kiváló minőségű alapanyagokat használunk fel! A csillámtetoválás víz- és izzadságálló, olajalapú, illetve kizárólag olyan folyadékkal távolítható el, ami kíméletes a bőrhöz. Az érintet felület dörzsölődésétől függ a testfestés tartóssága. A csillámos testfestés kiegészítőként is hordható, különleges alkalomra, például esküvőre is tökéletesen viselhető. Népszerűsége töretlen, amit jól példáz, hogy számos rendezvényen megjelennek csillámos testfestést készítők, ám a képzettség és minőségi alapanyagok híján munkájuk hamar lekopik, és gyakran allergzáló hatású.

Válassza a mi szépségszalonunkat, és legyen Önnek is egyedi és tartós csillámos testfestése!

Ismerje meg a zsírbontás új lehetőségét!

A modern technikai lehetőségeknek hála számtalan lehetőségünk van alakunk szépségének megőrzésére. Sajnos találkozhatunk jól kecsegtető ajánlatokkal is, amelyek mögött valójában nincs hosszadalmas kutatás, és így nem is alkalmasak a gyakorlatban történő biztonságos alkalmazásra.

Az Aqualyx innovatív zsírbontó injekciós kezelés esetében azonban bizonyított ígérettel találkozhat! A tudomány mai állása szerint Aqualyx innovatív zsírbontó injekciós kezelés az egyetlen valós klinikai vizsgálatokkal alátámasztott, orvosi CE engedéllyel rendelkező, biztonságos alakformáló eljárás. Ha meg szeretne szabadulni azoktól a káros mellékhatásoktól, amelyeket a zsírlerakódások okoznak, keresve sem találhat ideálisabb megoldást!

Az Aqualyx innovatív zsírbontó injekciós kezelés kiválón alkalmazható a toka, felkarok, derék, csípő, valamint a combokra rakódott zsírrétegek eltávolítására. Ha Ön is igazán jól szeretné érezni magát a bőrében, akkor bátran vegye igénybe napjaink legnépszerűbb eljárását, és éljen az Aqualyx innovatív zsírbontó injekciós kezelés áldásos erejével!

VelaShape™: belépő a narancsbőr nélküli világába!

Ön tudta, hogy a 20 év feletti nők közel 80%-a küzd a narancsbőrrel? Nem csoda hát, ha szinte mindannyian keressük a megoldást a cellulit ellen, hiszen szeretnénk, ha bőrünk feszes és fiatalos lenne.

A VelaShape™ szinte áttörést jelent a narancsbőr kezelésében, hiszen fájdalommentes, biztonságos és rendkívül hatékony. De miért is ennyire különleges?

A VelaShape™ együttes hatást gyakorol a zsírsejtekre és a bőrfelszínre, így, több technológiát egyesítve, sokkal hatásosabb minden egyéb narancsbőr elleni kezelésben. FDA és orvosi CE tanúsítvánnyal is rendelkezik, így elmondhatjuk, hogy a VelaShape™ garantáltan eredményes és biztonságos is!

A kezelés során az infravörös fényenergia, a vákuum és a görgős masszázs együtt dolgozik. Az infravörös fény a bőr mélyebb rétegeibe hatolva melegíti a szöveteket, a vákuum serkenti a keringést, a masszázs pedig segít, hogy a felesleges sejtközi folyadék a nyirokrendszerbe áramoljon.

Próbálja ki ezt a forradalmian új, különleges kezelést Ön is, és intsen búcsút a narancsbőrnek!

Fiatalodjon Hyamatrix mélyizom arcmasszázzsal!

Nem is gondolnánk, de arcunk folyamatos mozgásban van, hiszen arcizmainkat rendszeresen igénybe véve fejezzük ki érzelmeinket. Az arcizmaink ellazítását rendkívül nehéz megoldanunk, mivel minden pillanatban gondolunk valamire, és valamilyen érzelmet közvetítünk arcunkon keresztül, legyen ez akár öröm, szomorúság, meglepődöttség, félelem vagy szorongás. Még álmunkban sem szűnik meg arcizmunk igénybevétele, hiszen álmaink közben is kifejeződhet, hogy éppen szépet vagy rosszat álmodunk. Az elfáradt arcizmok pedig megereszkedett bőrt eredményezhetnek.

Szépségszalonunkban olyan arcfiatalítást végzünk, amely nem csupán fiatalítja a bőrt, hanem az arcizmokat is ellazítja, így oldva az arcizmainkban felgyülemlett merevséget, feszültséget, amely az izomszövetekben raktározódik. A Hyamatrix mélyizom arcmasszázzsal elősegítjük az arcizmok regenerációját, amivel azt a hatást érjük el, hogy a bőr megemelkedik, és eltűnnek a ráncok. Ezáltal sokkal könnyedebbnek, frissebbnek és puhábbnak érezhetjük arcbőrünket.

Ha Ön is vágyik a fiatalos, üde arcra, akkor keressen fel minket elérhetőségeink egyikén, és látogasson el szépségstúdiónkba!

 

Vissza Fel

 

Hírlevél