Hasznos

Otthoni arcápolás

Forduljon ápolási tanácsért szakembereinkhez.

Stúdiónkban kozmetikusaink hasznos tanácsokkal látják el vendégeinket, miközben összeállítják a bőrápoláshoz nélkülözhetetlen termékek palettáját. Szakembereink megtanítják vendégeinket a krémek, emulziók, zselék, balzsamok helyes használatára, továbbá figyelemmel kísérik a bőr állapotának változását és ezt a Vendégkartonon is rögzítik.

Azon vendégeink számára, akik bizonytalanok az otthoni ápolást segítő termékek hatékonyságában, mintákból ápoló kollekciót állítunk össze a tesztnapokra.

A rendszeres és kozmetikusaink által figyelemmel kísért otthoni ápolás következtében a kezelés eredménye fenntartható. További előny lehet az esztétikai problémák (ráncok, petyhüdtség) kialakulásának , valamint a külső környezeti ártalmak okozta bőrproblémák megelőzése. (pl. vízhiány, érzékenységből következő piros foltok).

Kérje kozmetikusaink segítségét, használja minden nap professzionális termékeinket, hogy bőre fiatalságát és ápoltságát megőrizze, mert csak így válhat magabiztossá a mindennapok forgatagában.

 

Vissza Fel

 

Hírlevél