SZÉPSÉGSTÚDIÓ TÉRKÉP

ARCKEZELÉSEK

Facebook

 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön a legújabb híreinkről, akcióinkról.
NAIH-75465/2014.

KAPCSOLAT

Melanoma Mobil
H-9023 Győr, Lázár Vilmos u. 21
Tel.: +36-96/517-393
Mobil: +36-70/337-3333
E-mail: info@melanomamobil.hu
Weboldal: www.melanoma.hu

KAPCSOLAT

Szépségstúdió
H-9026 Győr, Víztükör utca 4/a
Tel.: +36-96/517-393
Mobil: +36-30/860-9645
E-mail: info@xshapestudio.hu

PARTNEREK

SZÉP KÁRTYÁK

TÉRKÉP

Pinterest

Kövessen minket Pinteresten is!

Youtube

Google plus

Hyamatrix

Innovatív bőrfiatalítás!
Injekciómentes hialuronsav plasztika!

Ahogy telnek az évek, bőrünk egyre inkább veszít feszességéből, és megjelennek a ráncok. Mit tehetünk ez ellen? Megállíthatjuk-e a bőr öregedési folyamatait? Orosz kutatóorvosok nagy lépést tettek a megoldás felé, ezzel forradalmasítva a bőrfiatalítást.

A HYAMATRIX® innovációjának titka a hatóanyagok egyedi kombinációjában rejlik. A destrukturált hialuronsav és a mátrix peptidek felelnek a bőr fiatalon tartásáért és egyedülálló hatásmechanizmussal képesek beindítani a bőr emlékezőképességét, és a bőrmegújító folyamatokat.

Hyaluronsavas ráncfeltöltés a Hymatrix termékeivel

Az egészség és szépség ma már nem csupán üres, divatos fogalmak. Figyelmet fordítunk a víz, az ételek, és a kozmetikumok minőségére, hatékonyságára. Azonban minden igyekezetünk ellenére, testünk az idő múlásával veszít tápanyagaiból és elindulnak az öregedési folyamatok, aminek az arcunk fiatalságát biztosító, bőrben termelődő hyaluronsav- molekulák csökkenése az oka. A fiatal bőr visszaszerzése érdekében célunk a hyaluronsav szint visszaállítása a hyaluronsavas ráncfeltöltés során.

A HYAMATRIX® termékek innovációját az egyedi formulában megalkotott hatóanyagok jelentik, amelyek képesek eljutni a bőr mélyebb rétegeibe, megváltoztatni a sejtközi mátrixot és beindítani a bőr emlékezőképességét. A többfunkciós komponenseknek köszönhetően a hyaluronsavas ráncfeltöltés után csökken a bőr biológiai életkora.

Ráncfeltöltés Hyaluronsavval

A HYAMATRIX® kozmetikumok eredeti bioaktív összetételű termékek, melyek a hyaluronsav nanostrukturált biopolimerei és a HYAMATRIX® mátrix peptidei alapján készülnek. Így a ráncfeltöltés hyaluronsavval hosszantartó, látványos eredményt biztosít.

Az új formulának köszönhetően a HYAMATRIX® nem csupán harcol az életkorral járó bőrelváltozásokkal, hanem ténylegesen is leállítja az öregedési folyamatokat, mert néhány évvel képes csökkenteni a bőr biológiai korát.

A HYAMATRIX® innovatív, 10 termékből álló kozmetikai sorozata a hyaluronsavas ráncfeltöltés segítségével biztosítja az emberi bőr életkorral járó összefüggő problémáinak komplex megoldását.

A HYAMATRIX® professzionális készítmények otthoni bőrápolási kozmetikai termékekkel történő együttes alkalmazása kettős fiziológiai hatással bír: intenzíven hidratál és regenerálja a sejteket.

Tudjon meg többet a hyaluronsav hatásairól! Forduljon hozzánk bizalommal!