SZÉPSÉGSTÚDIÓ TÉRKÉP

ARCKEZELÉSEK

Facebook

 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön a legújabb híreinkről, akcióinkról.
NAIH-75465/2014.

KAPCSOLAT

Melanoma Mobil
H-9023 Győr, Lázár Vilmos u. 21
Tel.: +36-96/517-393
Mobil: +36-70/337-3333
E-mail: info@melanomamobil.hu
Weboldal: www.melanoma.hu

KAPCSOLAT

Szépségstúdió
H-9026 Győr, Víztükör utca 4/a
Tel.: +36-96/517-393
Mobil: +36-30/860-9645
E-mail: info@xshapestudio.hu

PARTNEREK

SZÉP KÁRTYÁK

TÉRKÉP

Pinterest

Kövessen minket Pinteresten is!

Youtube

Google plus

A nanotechnológia csodája az öregedés látható jelei ellen

A platina a világ legelőkelőbb féme - a nemesfémek királya. Első pillantásra olyan, mint az ezüst, mégis sokkal értékesebb annál, sőt az aranynál is, mert hihetetlenül ritka alapanyag

Image   Miért használják a Deluxe készítményekben a platinát?

A spanyol kutatók évek óta vizsgálják a platina különleges tulajdonságait, és kimutatták, hogy a bőrünk sejtjeihez kötődve egyedülálló öregedésgátló és energetizáló hatással bír.

A TEGOR KUTATÓ KÖZPONT legújabb felfedezése a Platina Colloid tartalmú PlatiCellTM, amely páratlan a fiatalság megőrzésében.ergetizáló hatással bír.

Mit takar a PlatiCellTMelnevezés?

PlatiCellTM = Platina Colloid és Alma Őssejt-kivonat

Készítményeink a nanotechnológia segítségével előállított mikroméretű Platina Colloidot tartalmaznak, amely egy különleges peptid és a platina egyesülésével jön létre.

A PlatiCellTM elősegíti a sejtek közötti információáramlást, ennek köszönhetően ugrásszerűen növeli a sejtjeink önmegújító képességét, és az öregedés nyomait hihetetlen módon tüntei el.

A Platina Colloid részecskék a bőrünk sejtjeihez kapcsolódva valójában egy - a fiatal bőrben is megtalálható - hidratáló réteget képeznek, így a kollagén szintézist ismét növekedési pályára állítja, melynek eredménye a rugalmas és tökéletesen hidratált bőr.

A Deluxe Platinumprofesszionális készítményeink a Platinán kívül egy rendkívül ritka almafajtából kinyert valódi növényi őssejtet is tartalmaznak. A természetes Alma Őssejt hatékony védelmet nyújt a bőr őssejtjei számára, hogy késleltesse az öregedést és segítse bőrünk újrafiatlítását.

A PlatiCellTM - azaz a Platina Colloid és a növényi őssejtek együttes alkalmazása - teljesen új korszakot jelent az Anti-aging terápiák terén.

  Image


Otthoni Deluxe készítmények a hatékony bőrápolásért, az újgenerációs hatóanyagok segítségével. 
Image