SZÉPSÉGSTÚDIÓ TÉRKÉP

ARCKEZELÉSEK

Facebook

 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön a legújabb híreinkről, akcióinkról.
NAIH-75465/2014.

KAPCSOLAT

Melanoma Mobil
H-9023 Győr, Lázár Vilmos u. 21
Tel.: +36-96/517-393
Mobil: +36-70/337-3333
E-mail: info@melanomamobil.hu
Weboldal: www.melanoma.hu

KAPCSOLAT

Szépségstúdió
H-9026 Győr, Víztükör utca 4/a
Tel.: +36-96/517-393
Mobil: +36-30/860-9645
E-mail: info@xshapestudio.hu

PARTNEREK

SZÉP KÁRTYÁK

TÉRKÉP

Pinterest

Kövessen minket Pinteresten is!

Youtube

Google plus

Otthoni arcápolás

othoniapolas_arc


A szépítő kezeléseket követően kialakult ápolt, megfiatalodott, természetes tónusát visszanyert bőr állapotát az otthoni ápolás folytatásával lehet fenntartani. Forduljon ápolási tanácsért szakembereinkhez.

Stúdiónkban kozmetikusaink hasznos tanácsokkal látják el vendégeinket, miközben összeállítják a bőrápoláshoz nélkülözhetetlen termékek palettáját.  Szakembereink megtanítják vendégeinket a krémek, emulziók, zselék, balzsamok helyes használatára, továbbá figyelemmel kísérik a bőr állapotának változását és ezt a Vendégkartonon is rögzítik.

Azon vendégeink számára, akik bizonytalanok az otthoni ápolást segítő termékek hatékonyságában, mintákból ápoló kollekciót állítunk össze a tesztnapokra.

A rendszeres és kozmetikusaink által figyelemmel kísért otthoni ápolás következtében a kezelés eredménye fenntartható. További előny lehet az esztétikai problémák (ráncok, petyhüdtség) kialakulásának , valamint a külső környezeti ártalmak okozta bőrproblémák megelőzése. (pl. vízhiány, érzékenységből következő piros foltok).

Kérje kozmetikusaink segítségét, használja minden nap professzionális termékeinket, hogy bőre fiatalságát és ápoltságát megőrizze, mert csak így válhat magabiztossá a mindennapok forgatagában.