SZÉPSÉGSTÚDIÓ TÉRKÉP

ARCKEZELÉSEK

Facebook

 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön a legújabb híreinkről, akcióinkról.
NAIH-75465/2014.

KAPCSOLAT

Melanoma Mobil
H-9023 Győr, Lázár Vilmos u. 21
Tel.: +36-96/517-393
Mobil: +36-70/337-3333
E-mail: info@melanomamobil.hu
Weboldal: www.melanoma.hu

KAPCSOLAT

Szépségstúdió
H-9026 Győr, Víztükör utca 4/a
Tel.: +36-96/517-393
Mobil: +36-30/860-9645
E-mail: info@xshapestudio.hu

PARTNEREK

SZÉP KÁRTYÁK

TÉRKÉP

Pinterest

Kövessen minket Pinteresten is!

Youtube

Google plus

GREEN PEEL HERBAL PEELING® Gyógynövényes mélyhámlasztás

5 nap alatt új bőr - mélyhámlasztásos eljárássalschlogo

Bőrünk megszépül. Önbizalmunk megnő.

Dr. Med. Ch. Schrammek eredeti módszere alapján.


A gyógynövényekkel történő hámlasztásos eljárással olyan bőrproblémákon tudunk segíteni, melyeken a hagyományos kozmetika egyáltalán nem, a bőrgyógyászat, pedig csak komoly vegyi anyagok felhasználásával ér el esetleges javulást!

Az eljárás 35 éves kutatómunkával bőrgyógyászok, kozmetikusok által kifejlesztett, kipróbált és világszerte alkalmazott kezelés.

A következő zavaró szépséghibáknál alkalmazzuk leggyakrabban:

Acne vulgaris és más acne formák, acnés és egyéb hegek, hiper és hipopigmentáció bizonyos fajtái, öregedő, atropiás, napfény által károsodott bőrök, cellulitis és striák.

greenpeel

 

Az eljárás kémiai és szintetikus hámlasztó anyagok nélkül, 100% gyógynövény-összetétellel erős vérbőség fokozó hatást ér el, mely a bőr méregtelenítéséhez vezet. Lehámlasztja az epider­mális réteget, és a cutis felső rétegeit aktivizálja, regenerálja. Serkenti a sejtújraképződést, ezáltal egy jól látható bőrregeneráció is történik. A bőr minősége javul színében és rajzolatában egyaránt.

A kezelés rövid ismertetése:

schr_greenpeelA mikroszemcsés formában lévő gyógynövények bemasszírozásakor elérjük a felső bőrréteg gyenge ledör­zsölését, ugyanakkor a hatóanyagok bekerülnek a bőr mélyebb rétegeibe és napokig aktivizálódnak. Fel­oldódásuk közben értékes természetes hatóanyagokat adnak le a bőrnek, például vitaminok, fitohormonok, enzimek. A bemasszírozást követő ~ napon a "régi bőr szépen, egyenletesen leválik. A hámlás két napig, tart és a páciensnek csak ezt a két napot kell otthon töltenie. A bemasszírozást követő 5-6. napon történik az utókezelés, amikor a most különösen jó befogadóképességgel rendelkező bőrt értékes hatóanyagokkal látjuk el.

Eredmények:

Az új bőr nem piros, a bőrkép szemmel láthatóan egyenletesebb, friss, tiszta és látványosan megfiatalodott. Súlyos bőrproblémáknál a kezelés, kb. 4 hét múlva, megismételhetjük. Ez az eljárás 2002-ben, Németországban Szépség Oscar-díjat nyert.