SZÉPSÉGSTÚDIÓ TÉRKÉP

ARCKEZELÉSEK

Facebook

 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön a legújabb híreinkről, akcióinkról.
NAIH-75465/2014.

KAPCSOLAT

Melanoma Mobil
H-9023 Győr, Lázár Vilmos u. 21
Tel.: +36-96/517-393
Mobil: +36-70/337-3333
E-mail: info@melanomamobil.hu
Weboldal: www.melanoma.hu

KAPCSOLAT

Szépségstúdió
H-9026 Győr, Víztükör utca 4/a
Tel.: +36-96/517-393
Mobil: +36-30/860-9645
E-mail: info@xshapestudio.hu

PARTNEREK

SZÉP KÁRTYÁK

TÉRKÉP

Pinterest

Kövessen minket Pinteresten is!

Youtube

Google plus

Melanoma mobil - Professzionális bőrrákszűrés - Győrben, az X-Shape Stúdióban!

melanoma Anyajegyszűrés felsőfokon!

Magyarországon kizárólag a Melanomamobil®-nál érhető el olyan professzionális melanóma- és bőrrákszűrési technológia, ahol rövid idő alatt minden anyajegy helyszíni vizsgálatán kívül, digitális felvétel is készül (dermatoszkópia) és ezeket a felvételeket a kiértékelő központunkban még egy specialista is végignézi, kielemzi.

Tudjon meg többet a speciális bőrrákszűrésről! A legfontosabb információk már VIDEÓ -n is!

Tovább

Felszívódó szálas kontúrterápia

-Fine Thread Contour Therapy

FTC logoftc fotó

Világújdonság, mely már Stúdiónkban is elérhető!

Arcfiatalítás új szinten! A vékonyszálas kontúrterápia az esztétikai bőrgyógyászat forradalmian új, műtét nélküli eljárása, a kor előrehaladtával megereszkedő, lazává való bőr minden eddiginél hatékonyabb megemelésére és feszesítésére.

Tovább

Aqualyx innovatív zsírbontó injekciós kezelés

Aqualyx injekció

Az egyetlen, klinikai vizsgálatokkal alátámasztott, orvosi CE engedéllyel rendelkező, biztonságos zsírbontó hatású injekciós kezelés.

Tovább

VelaShape™

Az orvos-esztétikai felhasználók számára tervezett VelaShape™ olyan egyedülálló eljárás, amely műtéti beavatkozás nélkül formálja és karcsúsítja az alakot.

VelaShape, a tökéletes alakátformáló rendszer

velashape
A nemzetközi statisztikák és prognózisok tényei megmutatják, hogy az orvos-esztétikai piacon a legnagyobb kereslet az alakformáló és testkontúr átalakító eljárásokra mutatkozik. Az előrejelzések szerint a jövőben a non-invaziv (sebészeti beavatkozás nélküli) illetve a korlátozottan invazív módszerek iránt fog növekedni a kereslet.
A Syneron Medical, a piac legnagyobb orvosi testkontúr átalakító berendezés gyártója. A szépségipari piacon már évek óta a legsikeresebb alakformáló és cellulite kezelő berendezésként nyilvántartott VelaSmooth termékére alapozva fejlesztette ki az új VelaShape berendezést.
A megnövelt teljesítmény és technológiai fejlesztéseknek köszönhetően a VelaShape berendezéssel az orvosi kezelőhelyeken már kezdetektől fogva szinte hihetetlen, 3-7cm-es körméret csökkentő eredményeket értek el, mindössze 4-6 kezelést követően. Hamarosan az egész szakma felfigyelt az új berendezésre, és a VelaShape jelentős média figyelemmel övezve kezdte meg világhódító útját. Nem csoda, hogy hónapok alatt messze a legnépszerűbb testkontúr átalakító berendezéssé vált, és Amerikában még az ismert sztárok is sorban állnak a VelaShape technológiát alkalmazó klinikákon.

Tovább

Hyamatrix hyaluronsavas kozmetikumok

Innovatív bőrfiatalítás!
Injekciómentes hialuronsav plasztika!

Ahogy telnek az évek, bőrünk egyre inkább veszít feszességéből, és megjelennek a ráncok. Mit tehetünk ez ellen? Megállíthatjuk-e a bőr öregedési folyamatait? Orosz kutatóorvosok nagy lépést tettek a megoldás felé, ezzel forradalmasítva a bőrfiatalítást.

A HYAMATRIX® hyaluronsavas kozmetikumok eredeti bioaktív összetételű készítmények.

Az új formulának köszönhetően a HYAMATRIX® professzionális készítményeivel harcol az öregedési folyamatok ellen. Képes csökkenteni a bőr biológiai korát! Mindezt injekciós beavatkozás nélkül!

A bőrfiatalító krémek többségében a hyaluronsav olyan molekulaméretben van jelen, mely nem képes eljutni a bőr mélyebb, epidermális rétegeibe vagy pár nap alatt lebontódik. 

Tovább

Hyamatrix mélyizom masszázs

Arcmasszás mozdulatai

Ez az arcmasszázs mozdulataiban teljesen eltér a hagyományos kozmetikai masszázstól.

Tovább

Arcplasztika vágás nélkül

MezoFill R  azaz a mezoterápia új generációja

A MesoFill-RMezofillR
Innovative anti-aging arcplasztika vágás nélkül
A kozmetikai mezoterápia legújabb irányvonalát képviselő MezoFill-R készülékkel és speciális hatóanyagokkal fájdalom nélkül,gyorsan,végezhetők látványos arcfiatalító beavatkozások.

A mezopen készülék a már jól ismert és kitünő eredményeiről híres dermaroller továbbfejlesztett, újgenerációs változata. Kíméletesebb és precízebb a tűhengernél, így rendkívül hatékony anti-aging kezeléseket tesz lehetővé. A készülék a hozzá kapcsolt steril mikro-tű modult nagy sebességgel, függőlegesen fel-le mozgatja a kezelés során. A sebesség és a tűhossz (0,25 mm- 2 mm) állítható, ezáltal a készülékkel precízebb kezelés végezhető, hiszen eltérő intenzitás és mélység alkalmazható pl. a szemkörnyéken és az orcákon,mindezt egyetlen eszközzel és ugyanazon tűmodullal.

Tovább