SZÉPSÉGSTÚDIÓ TÉRKÉP

ARCKEZELÉSEK

Facebook

 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön a legújabb híreinkről, akcióinkról.
NAIH-75465/2014.

KAPCSOLAT

Melanoma Mobil
H-9023 Győr, Lázár Vilmos u. 21
Tel.: +36-96/517-393
Mobil: +36-70/337-3333
E-mail: info@melanomamobil.hu
Weboldal: www.melanoma.hu

KAPCSOLAT

Szépségstúdió
H-9026 Győr, Víztükör utca 4/a
Tel.: +36-96/517-393
Mobil: +36-30/860-9645
E-mail: info@xshapestudio.hu

PARTNEREK

SZÉP KÁRTYÁK

TÉRKÉP

Pinterest

Kövessen minket Pinteresten is!

Youtube

Google plus

UMO Gold Facial

Egyszerű, eredményes, exkluzív UMO Arckezelő rendszer 24 karátos arannyal

Az UMO japán cég forradalmi arc és kézkezelő rendszere már Magyarországon is elérhető. Az eljárások alapja a Gamma PGA és egy nanotechnológiát használó hideggőzölős gép együttes használata. Tízszer jobb hidratálás a Hyaluron savnál, hétszer kisebb molekulaméret a bőrbe jutásnál. A kezelés leglátványosabb része a 24 karátos színarany lapkák arcra helyezése majd bemasszírozása a bőrbe. Kényeztető, exkluzív élmény, hihetetlen eredményesség az érett bőrön. Arca megfiatalodik, ráncai kisimulnak.

umo_gold_facial

A luxuskezelés a régióban először.

Mi a kezelés alapja, mitől forradalmi?

Az egész technológia alapját a Gamma PGA (gamma poli-glutamin sav), mely egy teljesen természetes anyag, eredetileg a tengeri medúzákban fedezték fel, manapság a szójababból nyerik. Az anyag vízzel vegyülve rendkívül kedvező tulajdonságú lesz, ennek köszönhetően a japán UMO cég forradalmian új kezelési technikát fejlesztett ki. A Gamma PGA hidratáló képessége tízszerese a hyaluron savénak, emellett sokkal rugalmasabb mint a kollagén. Vizes környezetben képes a tápanyagok szállítására is, így jutnak el az értékes összetevők a bőr legmélyebb rétegeibe.

Hogyan történik a kezelés? Hány kezelés szükséges?

umo_gold_facial_2A Gamma PGA-val és az UMO nanotechnológiát használó hideggőzölős gépével együtt a bőrt előkészítik a tápanyagok felvételére. Az UMO Facial Spa System használata során a tápanyagok hétszer kisebb vízcseppek formájában jutnak az arcbőrbe. Ezután következik a kezelés leglátványosabb része, a 24 karátos színtiszta aranylapkák felhelyezése, majd bemasszírozása a bőrbe. A végén szintén Gamma PGA-alapú krémmel és géllel teszik még selymesebbé az arcbőrt.

A végleges eredmény eléréséhez egy 4 kezelésből álló „bőrújító program" sorozatra van szükség. A kezelések javasolt gyakorisága 3-4 hét.

 

Arannyal vagy arany nélkül?

umo_gold_facial_4A kezelés kétségkívül leglátványosabb része a 24 karátos színarany lapkák arcra helyezése. Az arany a bőr mély rétegeibe jutva fejti ki jótékony, elsősorban ránctalanító hatását. Minden bőrtípusra használható, kivéve az érzékeny, gyulladt bőrt. Az arckezelő program a 24 karátos színarany pakolással, vagy arany nélkül, Gamma PGA-arcmasszkkal is igénybe vehető vendégeink kívánsága szerint akár egy, akár a 4 kezeléses „bőrújító program" keretében.

umoMi a hatása?

Mivel a bőr legmélyebb rétegeiről beszélünk, a hatás azonnal, szemmel látható, tartóssága 8-10 hónapra becsülhető. A végleges eredmény eléréséhez általában egy négy kezelésből álló sorozatra van szükség.

Milyen bőrtípusokra alkalmazható?

A kezelések egyediek, a különböző bőrproblémákra célzott kezelés és hatóanyagok tartoznak. Négy fő kezelési program van, melyeket a ráncosodás ellen az érett bőrre, a gyulladt és érzékeny bőrre, az öregségi foltokra és a Nap által károsodott bőrre, illetve a zsíros és pattanásos bőrre fejlesztettek ki.

 

Az UMO arckezelő rendszer négy különböző programot kínál:

umo11. RÁNCTALANÍTÓ PROGRAM
Megoldás a kor és az érett bőr problémáira.
A gőzöléskor használt hatóanyag gyorsítja a bőrsejtek regenerálódását, segít elkerülni a sejtek sérülését, miközben nedvesíti az arcbőrt és láthatóan csökkenti a ráncokat. Fiatalos megjelenést, feszes arcbőrt varázsol.

 

 

umo22. BŐRREGENERÁLÓ PROGRAM
 Segítség a gyulladt, érzékeny, aknés bőrnek.
Segít helyreállítani, nyugtatni és nedvesíteni az érzékeny és sérült bőrt a cink, a kamilla és más tápláló összetevők speciális keverékével

 

 

umo33. FEHÉRÍTŐ PROGRAM
Az öregségi- és pigmentfoltok ellen.
Nyugtat és nedvesít, miközben antioxidáns összetevőket szállít a bőrbe, segít helyreállítani a napfény okozta égési és hámsérülést, eltünteti a pigment- és öregségi foltokat.

 

 

 

 4. BŐRJAVÍTÓ PROGRAM
Hatékony segítség a zsíros, pattanásos bőrre.Helyreállítja a sérült bőrt, nyugtatja a gyulladt területeket, miközben a fertőzést gátló, antibakteriális összetevői belülről távolítják el a baktériumokat.