SZÉPSÉGSTÚDIÓ TÉRKÉP

ARCKEZELÉSEK

Facebook

 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön a legújabb híreinkről, akcióinkról.
NAIH-75465/2014.

KAPCSOLAT

Melanoma Mobil
H-9023 Győr, Lázár Vilmos u. 21
Tel.: +36-96/517-393
Mobil: +36-70/337-3333
E-mail: info@melanomamobil.hu
Weboldal: www.melanoma.hu

KAPCSOLAT

Szépségstúdió
H-9026 Győr, Víztükör utca 4/a
Tel.: +36-96/517-393
Mobil: +36-30/860-9645
E-mail: info@xshapestudio.hu

PARTNEREK

SZÉP KÁRTYÁK

TÉRKÉP

Pinterest

Kövessen minket Pinteresten is!

Youtube

Google plus

VelaShape™

Az orvos-esztétikai felhasználók számára tervezett VelaShape™ olyan egyedülálló eljárás, amely műtéti beavatkozás nélkül formálja és karcsúsítja az alakot.

VelaShape, a tökéletes alakátformáló rendszer

velashape
A nemzetközi statisztikák és prognózisok tényei megmutatják, hogy az orvos-esztétikai piacon a legnagyobb kereslet az alakformáló és testkontúr átalakító eljárásokra mutatkozik. Az előrejelzések szerint a jövőben a non-invaziv (sebészeti beavatkozás nélküli) illetve a korlátozottan invazív módszerek iránt fog növekedni a kereslet.
A Syneron Medical, a piac legnagyobb orvosi testkontúr átalakító berendezés gyártója. A szépségipari piacon már évek óta a legsikeresebb alakformáló és cellulite kezelő berendezésként nyilvántartott VelaSmooth termékére alapozva fejlesztette ki az új VelaShape berendezést.
A megnövelt teljesítmény és technológiai fejlesztéseknek köszönhetően a VelaShape berendezéssel az orvosi kezelőhelyeken már kezdetektől fogva szinte hihetetlen, 3-7cm-es körméret csökkentő eredményeket értek el, mindössze 4-6 kezelést követően. Hamarosan az egész szakma felfigyelt az új berendezésre, és a VelaShape jelentős média figyelemmel övezve kezdte meg világhódító útját. Nem csoda, hogy hónapok alatt messze a legnépszerűbb testkontúr átalakító berendezéssé vált, és Amerikában még az ismert sztárok is sorban állnak a VelaShape technológiát alkalmazó klinikákon.

A VelaShape kezelés indikációi a következők:

  • Körméret csökkentés,
  • Cellulite csökkentés és nyúlási csíkok
  • Testkontúr átformálás,
  • Nyirokmasszázs, méregtelenítés
  • Vérkeringés fokozás, mikro-cirkuláció javítása
  • Bőrfiatalítás és feszesítés
  • Bőrtextúra mechanikai tulajdonságainak javítása
  • Izomfájdalmak, görcsök


A VelaShape a világon az egyetlen non-invaziv berendezés, mely a klinikai eredmények alapján FDA (Food and Drug Administration, USA) és orvosi CE tanúsítvánnyal egyaránt rendelkezik a testkontúr átalakítás és cellulit csökkentésre vonatkozóan. A siker titka azok a lenyűgöző testformáló és bőrszépítő eredmények, mely a legjobb testkezelő technológiák mesternégyesének együttes szinergia hatásából fakadnak.

Négy készülék tudása egyetlen fantasztikus berendezésbe integrálva!

A rádiófrekvenciás rendszer, a szívó-görgőfejes masszázs, az infravörös fényterápia és pulzáló vákuumterápia együttes szinergia hatása elképesztően eredményes a testzsír leépítésében, méretcsökkentésében, a celluit kezelésében, a méregtelenítésben, a bőr rugalmasságának helyreállításában és fiatalításában.A kezelés eredménye a látványos körméret és cellulite csökkenés, sőt azt tapasztaljuk, hogy bőrünk feszesebb, alakunk formásabb lesz.

(1) az infravörös fényenergia (2) a bipoláris rádiófrekvencia (3) a pulzáló vákuum és (4) mechanikus masszázs egyedülálló együttes hatást gyakorol a zsírsejtekre és a bőrfelszínre. A felfokozott zsírsejt anyagcsere eredményeképpen a zsírsejtek drasztikusan zsugorodni kezdenek. A vákuum és a görgők, gyengéden masszírozzák a bőrt, így segítenek eljutattni a felesleges sejtközi folyadékot a bőrből és a mélyebb bőrrétegek felső részéből a nyirokrendszerbe.

További alkalmazási lehetőségek:


Body after Baby Program:


A VelaShape technológia nagyszerű megoldás a terhesség utáni méretproblémák orvoslására, a megereszkedett bőr feszesítésére, a cellulite és nyúlási csíkok csökkentésére és a bőr simaságának és rugalmasságának helyreállítására. Ez egy jó lehetőség minden kismamának, hogy heteken belül visszakapja szép alakját és vonzó megjelenését.

Zsírleszívás utáni program

A VelaShape berendezés kiváló eszköz a zsírleszívás utáni bőrproblémák megoldására. Feszesíti a bőrt, kiegészíti a zsírleszívás hatását, elérhetjük vele azon területeket, melyeket más módszerrel nem lehetett elérni, segít eltüntetni az egyenetlenségeket, fokozza a kötőszövet öngyógyító folyamatait, segít helyreállítani a bőr mechanikai állapotát.

Terület nagyságától függően a kezelés időtartama 30-60 perc, amely kúraszerűen javasolt. Területenként 4-8 kezelés (heti 1 alkalom).

VelaShape bérlet vásárlásnál most 20% kedvezmény!