SZÉPSÉGSTÚDIÓ TÉRKÉP

ARCKEZELÉSEK

Facebook

 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön a legújabb híreinkről, akcióinkról.
NAIH-75465/2014.

KAPCSOLAT

Melanoma Mobil
H-9023 Győr, Lázár Vilmos u. 21
Tel.: +36-96/517-393
Mobil: +36-70/337-3333
E-mail: info@melanomamobil.hu
Weboldal: www.melanoma.hu

KAPCSOLAT

Szépségstúdió
H-9026 Győr, Víztükör utca 4/a
Tel.: +36-96/517-393
Mobil: +36-30/860-9645
E-mail: info@xshapestudio.hu

PARTNEREK

SZÉP KÁRTYÁK

TÉRKÉP

Pinterest

Kövessen minket Pinteresten is!

Youtube

Google plus

TIMEXPERT LIFT

Timexpert Lift 

Timexpert Lift Modelláló Emulzió - Normál bőrre/ vagy nappalra (100-ml)
Egyensúlyhiányos, zsíros bőrre nappalra és éjszakára un.24 órás termékként ajánljuk. A termékekben lévő hatóanyagok visszaállítják/megteremtik a bőrön belüli természetes egyensúlyt, meggátolják a kollagén rostok "töredezettségét". Feltölti a bőrt a szükséges mennyiségű vízzel és zsírral. Meggátolják, vagy csökkentik a ráncok kialakulását. A bőr megfiatalodik, feszesebbé, puha tapintásúvá válik.
Intenzív száraz bőrűek számára nappali és éjszakai krémként un. 24 órás termékként ajánljuk.

Timexpert Lift Modelláló arckrém - Száraz bőrre/ vagy éjszakára (50-ml)

A termékekben lévő hatóanyagok visszaállítják/megteremtik a bőrön belüli természetes egyensúlyt, meggátolják a kollagén rostok "töredezettségét". Feltölti a bőrt a szükséges mennyiségű vízzel és zsírral. Meggátolják, vagy csökkentik a ráncok kialakulását. A bőr megfiatalodik, feszesebbé, puha tapintásúvá válik. Intenzív száraz bőrűek számára nappali és éjszakai krémként un. 24 órás termékként ajánljuk.
A krém és az emulzió együttes használata: Használja az emulziót, illetve a krémet bőrtípusának megfelelően, vagy reggel a könnyebb állagú emulziót, este, pedig a sűrűbb krémet.

Timexpert Lift Bőrfeszesítő Koncentrátum ( 50 ml)

Rendkívül intenzíven és folyamatosan ható termék. Azonnali látható eredményt ad, kisimítja, csökkenti a ráncokat; különleges, fiatalos, de természetes tónust biztosít. Középtávon igazán ható kombináció, köszönhetően a kettős hatásnak: zsírfeltöltő hatás és vízfeltöltő hatás. Az arckontúr átalakulása, helyreállása folyamatos.
Használata: Miután felkente a krémet, vagy az emulziót, viszonylag kevés masszázsmozdulattal, mindig felfele irányuló feszesítő technikával oszlassa el a koncentrátumot. A koncentrátum egy filmszerű réteget képez a bőrön és ez lehetőséget ad az azonnali, effektív feszesítő hatásra.