Szolgáltatásaink

3D-Lashes műszempilla

Teljesen egyedülálló, új technológia, amivel az eddig megszokott műszempillákkal ellentétben sokkal természetesebb hatás érhető el.

HOSSZABB - SŰRŰBB - VASTAGABB

Gyönyörű szempilla akár 2 hónapon át!
Természetes, mint a valódi szempilla
Ragasztása egyszerű és kényelmes
Víz-, könny- és izzadtságálló
Nem roncsolja a saját szempillákat
Súlytalan, használata kényelmes
Használójának nem kell változtatnia szokásos életvitelén
Különböző hosszúságban és vastagságban kapható
Díszíthető csillogó, színes Swarovski kristályokkal

A 3D műszempilla technológiája

Forradalmian új technológia, amivel az eddig megszokott műszempillákkal ellentétben sokkal természetesebb hatás érhető el. A 3D-Lashes szempilla egyre népszerűbb új technológia, mely meghosszabbítja, dúsabbá és vastagabbá teszi a szempillát, ezáltal kiemeli a tekintetet. Az emberi szempillához hasonló, nagyon puha műanyagból készül, természetesen ívelt. A szálakat egyenként, ragasztjuk, a szempillákhoz. A 3D rendszer lelke a kiváló, orvosi minőségű, rugalmas ragasztó, mely elképesztő módon tapad a saját szempillákhoz, ezáltal biztosítja, hogy a felragasztott szempillák csak a természetes szempilla-cserélődéssel távoznak.

A hagyományos műszempillák kora leáldozott. A 3D-Lashes szempilla sikerének titka több tényezőben rejlik. A szempilla viselőjének nem kell változtatnia szokásos életvitelén, víz, izzadtság és könnyálló, a vendég zuhanyozhat, sportolhat, szaunázhat, nyugodtan aludhat. Viselete nagyon kényelmes, súlytalan, nem roncsolja az eredeti szempillákat és sokkal tartósabb, mint az eddig megszokott műszempillák, akár 2 hónapig is tart. Elkészítése közben a speciális kollagénnel átitatott szemalátétek ápolják és szépítik az érzékeny szemkörnyékét.

A szempilla megtervezésénél figyelembe vesszük a vendég igényét és eredeti szempilláját. A 3D -Lashes szempillarendszer nagyon gazdag méret és színválasztékban, 8-17 mm hosszúságban, három különböző vastagságban, és a feketén kívül további 6 színben kínál szempillákat. A legvékonyabb szempillával olyan természetes hatás érhető el, hogy akár férfiaknak is felrakhatjuk. Neves hazai maszkmesterek filmforgatások során is használják a 3D-Lashes műszempillát - akiknek elmondása szerint - a látvány olyan természetes, hogy a legközelebbről készült felvételeken sem látszik, hogy a színész szempillája nem eredeti.

A vastag vagy extra vastag szempillákkal még inkább kiemelhetjük a tekintetet. Az igényes vendégek számára nyitott a lehetőség, hogy az alap szempillahosszabbításnál sokkal látványosabb szempillakoszorút készítessenek, és akár dupla mennyiségű - kb. 60 szál - különböző hosszúságú szempillát helyeztessenek fel szemenként. A hatás lélegzetelállító, és mégis természetes! Megszépíti és sugárzóvá teszi az arcot.

Ha valami igazán különlegeset szeretne

A vendéghez és az alkalomhoz leginkább illő szempilla kiválasztásánál szabadjára engedhetjük fantáziánkat. Szakíthatunk a hagyománnyal, hogy mindenkinek egységesen fekete szempillát készítünk. A színes szempillák izgalmassá teszik az arcot, szép fényt kölcsönöznek a szemnek. Nemcsak alkalmi sminkek kiegészítője lehet, hanem hétköznapi viseletre is kiválóan alkalmas, azok számára, akik valami igazán egyedit szeretnének magukon viselni. A vörös hajúaknak ajánlhatunk például lila, piros vagy zöld szempillákat, a szem kékségét csodálatosan kiemeli a kék szempilla, a zöld szem smaragdosan ragyog a zöld pilla alatt, és választhatjuk a barna valamelyik árnyalatát a szőkék számára. A színes szempillákkal készült 3D műszempilla egy gyönyörűen melírozott hajhoz hasonlítható.

A hatást tovább fokozhatjuk, ha néhány ragyogó Swarovski kristályt helyezünk el a szempillán a szemhéjon vagy az arcon.

Ápolási tanácsok a 3D műszempillához

Ahhoz, hogy a 3D szempilla tartós dísze legyen a vendégének, fontos a vendégek tájékoztatás és az ápolási tanácsok pontos betartása!

2 órán belül ne érje víz a felrakott szempillákat
Ne szaunázzon 48 órán belül
Ne dörzsölje a szemét
Ne göndörítse a szempilláit
Ne használjon vízálló szempillaspirált
Ha használ szempillaspirált csak a szempillavégeket fesse be, ehhez is használja a 3D Lashes™ szempillaspirált
Kerülje a sminklemosó használatát a szempillákon, olajos sminklemosót egyáltalán ne használjon

A természetes szempilla kicserélődés kb. 100 nap. A helyesen felrakott és gondozott műszempillák a természetes szempillák kihullásával együtt fokozatosan távoznak, ezért javasolt kb. 3 hetenként visszajönni a vendégnek az ez idő alatt kihullott szempillák pótlására.

 

Vissza Fel