Szolgáltatásaink

Kozmetikai sminktetoválás

A mindennapos sminkelés, arcszépítés, a bőrhibák korrigálása a mai nő számára egyre nehezebben megoldható feladat, egyre nő a feléjük támasztott elvárás, a kifogástalan külső.

A távol keletről származó bőrszínezést, bőrrajzolást már nagyon régóta használjuk. A kozmetikában való alkalmazása forradalmasította a szépségipart. Hihetetlen ajándékot ad a tartós sminkelés lehetősége, hiszen segítségével reggel, este egyforma szépséget kölcsönözhet viselőjének. Túlmenően a vonalak kiemelésén, nagymértékben korrigálható az arc esetleges diszharmóniája is. A kissé megkopott szemöldök áthúzása után az arc ismét keretet kap, karakteressé válik. Oly szép tud lenni egy szépen ívelt szem. Minden smink alapja a szemek kiemelése. Milyen remek reggel nagy kerek szemekkel nyitni a világra!

Az ajkak némi „átformálásával" az arc még kedvesebb, nőiesebb tud lenni. A sminktetoválással orvosilag igazolt hiányosságok is nagymértékben javíthatóak. Balesetek, sérülések nyomai, illetve a mellbimbó korrekciója, amelyek csak nagy gyakorlattal végezhetőek biztonságosan.

A tetoválás előtt természetesen előrajzolás szükséges, hiszen a vendégnek előre látnia kell az eredményt. Mindig az arcnak, bőrtípusnak, hajszínnek megfelelő színű festéket használnak. A színezőanyagot a bőr középső rétegébe juttatják.

Időtartam: A sminktetoválás helyétől, nagyságától függően eltérő lehet (40-100 perc). Az első kezelés után előfordulhat festékkiesés, ezt újrahúzással korrigáljuk

Szövődmények: A sminktetoválás egyébként csupán kellemetlen lehet, enyhe fájdalommal járhat. Vérzéssel nem kell számolnunk.

Kockázati tényezők: Helyi bőrpír, súlyosabb esetben gyulladás, nagyon ritkán előfordulhat egyéni érzékenység az alkalmazott festékkel szemben

Gyógyulás: Néhány óra alatt megszűnik az égő érzés és a bőrpír.

Eredmény: A sminktetoválás után azonnal látható a szebb és színesebb ív, vonal. A bevitt festék természetbarát és 2-4 évig biztosan tartós.

Érzéstelenítés: A sminktetoválás elhelyezkedésétől függően helyi érzéstelenítés

Gépünk egy precíziós orvosi műszer, festékeink gyógynövény alapanyagúak, és gamma-sugárzással sterilizáltak. A pigmentek bejuttatásához egyszer használatos orvosi acél tűt használunk. Színskálánk a biztonságon túl lehetővé teszi, hogy minden bőrtónushoz illeszkedő, a személyiséggel harmonizáló eredményt érjünk el, legyen az ajak, szemöldök elfedés, korrekció vagy pigmentálás.

Orvosi minőség a tökéletes eredményért!

 

Vissza Fel