Szolgáltatásaink

Lézeres szőrtelenítés

A szőrtelenítés napjainkban a szépségápolás természetes részét képezi mind a hölgyek, mind az urak részéről.

Lumenis LightSheerDuet diódalézer az Egyesült Államok csúcsminőségű és vezető technológiája. Célzottan juttatja a lézerfényt a kezelendő területre, a lézer energiája a szőrtüszőben nyelődik el. Az egyszer elpusztított szőrtüszőből pedig már nem nő sötét szőr, helyére csak pihék nőhetnek.

A Lumenis cég világvezető az orvosi lézerek előállításában.

A LightSheer sikere folyamatos klinikai dokumentumokkal igazolva, prémium kategóriás a tartós szőrtlenítésben
Minden bőrtípusra, szinte minden szőrszínre, különböző méretű és mélységű területekre
Szabadalmazott ChillTip kezelőfeje folyamatosan hűti a kezelt területet a vendég biztonságát és kényelmét garantálva
A kezelendő terület mérete akár 9x9 mm vagy 12x12 mm nagyságú.
Igazolt megbízhatóság és kiemelkedően gyors eredmények

Beépített nagy sebességű vákuum rásegítéses technológia

– a vákuum beszívja a bőrt a kezelőfej üreges részébe
– a hám kifeszül
– a szőrtüsző közelebb kerül az energiaforráshoz
– a melanociták szétterjednek, a vérkeringés leszorítva
– az energia besugárzódik
– a vákuum a bőrt elengedi
– a szőrtüszők megsérültek
– a fejet a következő pontra lehet helyezni

A lézeres szőrtelenítés menete

A lézeres szőrtelenítés egy 8 alkalomból álló kezeléssorozat. A kezelésekre 6-8 hetente kerül sor, alkalmanként – a kezelt terület nagyságától függően – 20 perc–1 órát vesz igénybe.
A szőrtelenítés megkezdése előtt megtisztítjuk a kezelendő felületet.
A lézeres szőrtelenítés során Lumenis LightSheer diódalézer géppel a lehető leghatékonyabb módon juttatjuk a lézerfényt a kezelni kívánt területre, a lézer energiáját a szőrtüszőben lévő színanyag nyeli el. A kezelés befejeztével bőrt speciális nyugtatókrémmel kenjük be.
Lézeres szőrtelenítés előtti teendők

A konzultáció alkalmával kerül sor az úgynevezett Fitzpatrick-teszt kitöltésére, mely segít abban, hogy beazonítsuk a bőrtípust és a megfelelő kezelést.
Borotválás: A lézeres szőrtelenítés előtti borotvával kell szőrteleníteni a kezelendő területet és 1mm hosszúságú szőrzettel kell rendelkezni a kezelés napján.
Tartózkodni kell a fénytől. Kerülni kell az erős napsugárzást és a szolárium használatát a lézeres szőrtelenítést megelőző 4 hétben!

A lézeres szőrtelenítés után

A LightSheer Chill Tip fejjel végzett kezelés után a bőr kipirosodhat, nyugtató spray vagy krém használata javasolt, érzékeny bőr esetében hideg borogatás. A lézeres szőrtelenítés utáni első 2 hétben az elhalt szőrszálak kihullanak, ezt a folyamatot nem szabad siettetni. Kérjük, 4 hétig tartózkodjon a napsütéstől, a szoláriumtól. A lézeres szőrtelenítő kezelések között csak borotvával szőrtelenítsen. Két lézeres szőrtelenítés között – a kezelés területétől függően 6-8 hétnek kell eltelnie. Ez a periódus néhány kezelés után kitolódhat – a szőrnövekedés intenzitásától függően – 8-12 hétre.

A szőr növekedésének 3 fázisát különböztetjük meg: növekedési (anagén), átmeneti (katagén) és nyugvó (telogén) fázis. A lézeres szőrtelenítés csak az aktív, növekedési fázisban lévő szőrtüszőket pusztítja el. Mivel szőrzetünk egy része nem az aktív fázisban van, ezért ezekre a lézeres szőrtelenítés nem hat. Bár a lézeres szőrtelenítés már az első 2-3 kezelés alkalmával is rengeteg szőrtüszőt elpusztít, látványos eredményt csak 5-6 kezeléssel tudunk elérni, a végleges eredményt 8 alkalom után tapasztalható.

 

Vissza Fel