SZÉPSÉGSTÚDIÓ TÉRKÉP

ARCKEZELÉSEK

Facebook

 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön a legújabb híreinkről, akcióinkról.
NAIH-75465/2014.

KAPCSOLAT

Melanoma Mobil
H-9023 Győr, Lázár Vilmos u. 21
Tel.: +36-96/517-393
Mobil: +36-70/337-3333
E-mail: info@melanomamobil.hu
Weboldal: www.melanoma.hu

KAPCSOLAT

Szépségstúdió
H-9026 Győr, Víztükör utca 4/a
Tel.: +36-96/517-393
Mobil: +36-30/860-9645
E-mail: info@xshapestudio.hu

PARTNEREK

SZÉP KÁRTYÁK

TÉRKÉP

Pinterest

Kövessen minket Pinteresten is!

Youtube

Google plus

TIMEXPERT- MICRODERMOXINE (botox elven)

timexpert_micro

Intenzív Korrektor Szérum (30 ml)
Finom, ugyanakkor nagyon intenzív feszesítő hatású szérum. Nagyon gyorsan felszívódik. Hagyományos értelemben nem emulzióként használható, tehát a megfelelő Timexpert krémmel együtt kell használni reggel és este. Először finom mozdulatokkal az emulziót kell használni, majd ezt követően a bőrtípusnak megfelelő krémet.

Micro-Dermoxine Pure Ampulla (30x 1 ml)
Az ampullában található intenzív szérum ceramidokat és lipideket tartalmaz, melyeknek kémiai összetétele és szerkezete megegyezik a stratum corneum sejtjeinek összetételével. Nagyon hatékony un. "sejtközi cementként" működik, tehát teljes mértékű a feltöltés. Feszesítő hatású, mérsékelten illatositott termék.
Használata: A teljes kúra 30 napig tart (30x1 ampulla) Egy ampulla felét reggel felét este kell feltenni, majd finoman bemasszírozni. Ezt követően a bőrtípusnak megfelelő krémet kell alkalmazni.

Ránctalanitó Korrektor Krém Száraz bőrre ( 50 ml)
Mikrodermoxine koncentrátumot és sejtregeneráló szójabab kivonatot tartalmaz. Először reggel az ampulla felét, vagy a megfelelő mennyiségű Intenzív szérumot használja, majd azonnal masszírozza a kezelt bőrfelületet a bőrtípusnak

Ránctalanitó Korrektor Krém Normál bőrre ( 50 ml)

Mikrodermoxine koncentrátumot és sejtregeneráló szójabab kivonatot tartalmaz. Először reggel az ampulla felét, vagy a megfelelő mennyiségű Intenzív szérumot használja, majd azonnal masszírozza a kezelt bőrfelületet a bőrtípusnak

Szemkontúr zselé (15 ml)
Ráncolás, hunyorgás , nevetés - Ez mind mimika, melynek következtében a szemkontúr környékén barázdák, ráncok keletkeznek. A Mikrodermoxin komplexet tartalmazó szemkontúr zselé kiválóan csökkenti a ráncok mélységét, majd hatékonyan eltűnteti azokat. A zselét naponta reggel és este alkalmazza.

Szájkontúr zselé (15 ml)

Korrigáló, ránctalanító hatású zselé. A Mikrodermoxin komplexet tartalmazó szájkontúr zselé kiválóan csökkenti az ajkakra függőlegesen ráereszkedő nevető ráncok mélységét, majd hatékonyan eltűnteti azokat. Vastagítja, tömör hatásúvá teszi az ajkakat és megóvja azokat a káros UV sugárzásoktól. A zselét naponta reggel és este alkalmazza.

Prodigous Touch- Rapid ránctalanító Szérum (30 ml)
A fény hatására gyorsan aktivizálódó polimereket tartalmaz. A ránctalanítás először a bőr felületén, majd a bőr mélyebb rétegeiben a ráncok keletkezésének helyén hatnak A ránctalanítás másik módja: A szérum használatát követően a bőrfelület elnyeli az UV sugarakat, majd a ráncok bőrfelülete fényt ad le, ezért optikailag a ráncok okozta árnyék eltűnik, így a bőr felülete simábbnak tűnik.